Windows grafik ayarı haric ekran kartını göstermiyor

Rafa_2552

Hectopat
Daha fazla  
Normalde güç tasarrufunda entegre, yüksek performansta da harici olması lazımdı ama 2'sinde de dahili var ne yapabilirim?

Harici ekran kartınızın driverının kurulu olduğuna emin misiniz? Emin iseniz ayarlar>ekran>grafikler üzerinden hangi ekran kartını kullanacağınızın ayarlarını kontrol ediniz.

1.adım ekran kartınızı güncelleyin test edin eger yanlış işletim sistemi kurdunuz driverlar uyumsuz ise bu durum yaşanır dogru işletim sistemini kurman gerekir

2.adım bios güncel degilse bios güncelleyin

3.adım sorun devam ederse windows 10 yeniden kurun tüm driverları güncelleştirin sorun devam ederse ekran kartınızda sorun var mı donanımsal olarak test olması gerekir

1.adım ekran kartınızı güncelleyin test edin eger yanlış işletim sistemi kurdunuz driverlar uyumsuz ise bu durum yaşanır dogru işletim sistemini kurman gerekir.

2.adım BIOS güncel degilse BIOS güncelleyin.

3.adım sorun devam ederse Windows 10 yeniden kurun tüm driverları güncelleştirin sorun devam ederse ekran kartınızda sorun var mı donanımsal olarak test olması gerekir.

Nasıl güncelleyeceğim ve laptop kullanıyorum.

Microsoft sitesinde böyle yazmislar link buldum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft sitesinde böyle yazmislar link buldum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS güncellemeye gerek yok zaten eski bir laptop ama driver güncelledim hala gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı