Windows "grafik kartınızda olası bir sorun algılandı" Hatası

m1cos

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Merhabalar iyi günler iyi forumlar. Az önce Radeon Software güncellerken şu şekilde bir yazı ile karşılaştım:

Screenshot_1.png

Bu hata ciddiye alınması gereken bir şey mi ya da bu hata ile karşılaşmamın sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz, aynı hatayı 7470M ekran kartında yaşamıştım. Genellikle eski ekran kartlarında bu sorun görülüyor.

DDU ile kullanmakta olduğunuz sürücünüzü kaldırıp, tekrar deneyin ve sonucu paylaşın.

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz, aynı hatayı 7470M ekran kartında yaşamıştım. Genellikle eski ekran kartlarında bu sorun görülüyor.

RX580 8GB kullanıyorum.

DDU ile kullanmakta olduğunuz sürücünüzü kaldırıp, tekrar deneyin ve sonucu paylaşın.

DDU ile sürücüleri Mavi Ekran hataları ile karşılaştığım için yaklaşık 1 hafta önce kaldırmıştım.

Arkadaşlar yok DDU ile silin falan gibi yorumlar görüyorum bu sorunu ben de yaşıyordum ve çözdüm//
Adım: 1 program ekle ve kaldıra giriniz AMD Software ile alakalı olan her şeyi kaldırın.
Adım: 2 kaldırma işleminden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Adım: 3 ekran kartınızın ismi ile AMD Software aratıp indiriniz. Örnek: AMD driver RX590.
Adım: 4 indirdikten sonra tekrar kurulum işlemini yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Adım: 5 Windows güncelleştirmelerini kapatın tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız.

Arkadaşlar yok DDU ile silin falan gibi yorumlar görüyorum bu sorunu ben de yaşıyordum ve çözdüm//
Adım: 1 program ekle ve kaldıra giriniz AMD Software ile alakalı olan her şeyi kaldırın.
Adım: 2 kaldırma işleminden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Adım: 3 ekran kartınızın ismi ile AMD Software aratıp indiriniz. Örnek: AMD driver RX590.
Adım: 4 indirdikten sonra tekrar kurulum işlemini yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Adım: 5 Windows güncelleştirmelerini kapatın tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız.
sağolasın kanka

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı