Dediğim yintemi deneyin. Windows Vista sonrası AHCI desteklenmeye başladı. Büyük ihtimal sisteminiz de AHCI modunda.Ya benim tercihim de Linux zaten fakat bilgisayarı kullanan kişi Windows istediği için Windows kuruyorum.
Dediğim yintemi deneyin. Windows Vista sonrası AHCI desteklenmeye başladı. Büyük ihtimal sisteminiz de AHCI modunda.
Sistem daha kurulmamış bu sebeple minidump dosyası oluşturulmaz. Windows 7 içerisindeki minidump dosyaları Windows 7 için geçerlidir. Hangi minidump'u istiyorsunuz?Evet atmalısınız. Minidump dosyalarını inceleyerek size mavi ekran nedenini açıklayabiliyoruz. Bu yüzden bu dosyaya ihtiyacımız var. Son olarak Windows 7 kurun derim ben hala. Windows XP gerçekten o sisteme yazık eder. O sistem hiç yoksa Windows 7'de gayet stabil çalışır.
AHCI destekli bir XP kurun.Hocam BIOS'ta öyle bir seçenek bulamadm
Arkadaşım adam 3 sayfadan beri minidump istiyor, inatla neden atmıyorsun? At kurtul bu sorunundan.Hocam BIOS'ta öyle bir seçenek bulamadım.
Formatın hangi aşamasında mavi ekran alıyorsunuz?formatı atarken bu hatayı alıyorum.
Döküm dosyaları oluşmayacak. Döküm dosyasını yazma işlemine başlamamış.Yani hata döküm dosyası oluşmuş olsa gerek.
Formatın hangi aşamasında mavi ekran alıyorsunuz?
Arkadaşın dediğine göre :Evet atmalısınız. Minidump dosyalarını inceleyerek size mavi ekran nedenini açıklayabiliyoruz. Bu yüzden bu dosyaya ihtiyacımız var. Son olarak Windows 7 kurun derim ben hala. Windows XP gerçekten o sisteme yazık eder. O sistem hiç yoksa Windows 7'de gayet stabil çalışır.
Ya yanlış anlaşıldım ya da yanlış yaptım, şimdi; benim bilgisayarımda Windows 7 kurulu, ben buna Windows XP CD'si takıp kurmaya başladım ve bu hatayı aldım. Yani Windows 7 hala kurulu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.