Windows Güç Seçeneklerinden Hangisi Kullanılmalı?

BoraErgin

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda yüksek FPS oyun oynamak istiyorum. FPS artırma yöntemlerinden biri de güç seçeneği ayarlamak olduğunu öğrendim. 4 tür seçenek var, daha fazla FPS almak için hangisini kullanmamı önerirsiniz?
  • Nihai performans: Son sürüm bigisayarlarda üstün performans verir. (bilgisayarım son sürüm)
  • Yüksek performans: Performansa önem verir ancak daha fazla enerji tüketebilir.
  • Güç tasarrufu: Mümkün olduğunca performansı düşürerek enerji tasarrufu yapar.
  • Dengeli: Uygun donanımlarda performans ile enerji tüketimi arasındaki dengeyi otomatik olarak sağlar.
1. ile 2. arasında kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda yüksek FPS oyun oynamak istiyorum. FPS artırma yöntemlerinden biri de güç seçeneği ayarlamak olduğunu öğrendim. 4 tür seçenek var, daha fazla FPS almak için hangisini kullanmamı önerirsiniz?
  • Nihai performans: Son sürüm bigisayarlarda üstün performans verir. (bilgisayarım son sürüm)
  • Yüksek performans: Performansa önem verir ancak daha fazla enerji tüketebilir.
  • Dengeli: Uygun donanımlarda performans ile enerji tüketimi arasındaki dengeyi otomatik olarak sağlar.
Nihai performans kullan.

Nihai performans kullanın. Yüksek performans ile arasında gözle görülür fark oluştu bende.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı