Windows güncelleme sonrası oyunlarda FPS düşük

oğuzhan bey

Yoctopat
Katılım
18 Haziran 2022
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Valorant isimli oyunu kendi kullanmış olduğum hesabım ile giriş yaptığım zaman oyunun ana menüsünde takılmalar ve donmalar oluyor. Oyun içerisinde bunun sebebini anlamak için ise grafik ayarlarımı minimuna çektim. NVIDIA isimli uygulamadan da optimize edip minimun performans odaklı yaptım fakat buna rağmen oyunu test etmek amaclı poligan kısmına girdiğimde sağ üst köşede iştemci düşük FPS yazıyor. Sol üstte ise FPS: 15 - görüntü oluşturma gecikmesi: 44 ms- oyunda görüntü oluşturma geçikmesi ise: 48 ms yazıyor.

2 gün öncesine kadar bu değerlerimin hepsi çok normaldi. PC'min işletim sistemi çok iyi. Kısacısı RTX 2060 kullanıyorum...
Windows 10'u birkaç gün önce Update ettim. Onunla alakalı olarak sıkıntı çıkmış olabilir mi? Eğer bu sebeptense ya da değil ise çözüm için yardım edebilir misiniz bana? Teşekkür ederim. Oyunu sildim yükledim. PC içinde herhangi bir ayar da yapmadım daha önce. Her zamanki gibi girmeye çalıstım. Bu sıkııntılarla karşılaştım. Windows güncellemesinden dolayı olabilir mi acaba?
 
Aynısı bende de oldu AMD laptopum vardı güncelleme olmadan önce Serious Sam 3 kasmıyordu ama şimdi kasıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı