Windows güncelleme sorunu (0x80070424)

typk3n

Hectopat
1591132711467.png

Birçok forumlarda Microsoft dahilinde bütün her yerde bunu konuyu araştırdım, yaklaşık 7 saattir sırf bununla uğraşıyorum.
Yardımlarınız için herkese şimdiden teşekkürler.
Dipnot olarak eklemek istiyorum.

1591133261088.png

Bu Windows Güvenliği sekmesi de bu şekilde görünüyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetler kısmından Windows Update hizmetini manuel olarak etkinleştirdin mi?

Fotoğraf ;
Ek Açıklama 2020-06-03 003210.png

Arama bölümüne hizmetler yazın
Windows Update'yi bulun.
Sağ tık özelliklere girin.
Oradan seçenekler olacak orada devre dışı yazacak onu otomatik yapın uygula deyin.
Hizmetlerden Windows Update hizmeti baslat deyin.
Sorun çözüldü.

Bahsettiğiniz hatanın açıklaması; "servis bulunamadı " şeklinde kullandığınız bir yazılım ya da ayar update servisini kapatmış ya da kaldırmış olabilir. Antivirüs ile bilgisayarınızı tarayın ve SFC, DISM gibi komutlarla sistem doğrulaması yapın.

Aynı sorunu ben de haftalarca çözmeye uğraştım, hizmetler bölümünden açmaya çalıştığımda erişim engellendi hatası aldım. En son bugün manuel olarak Windows 10 2004 güncellemesi yüklediğimde sorunu çözebildim. Manuel olarak bu araç ile son güncellemeyi kurabilirsin ve güncelleme sorunlarını ortadan kaldırabilirsin.

Gözlemlediğim kadarıyla bu sorunu herkes farklı yaşıyor.

@Yusuf koca@atmosferabi Hizmetler sekmesinde update zaten çalışıyor durumunda.
@atmosferabi Virüs olacağını düşünmüyorum, en son şifremi unuttuğum için shift'e basılı tutup kapattığımız menüden format attıktan sonra böyle bir sorun yaşadım.
@257106 Servis bulunamadı hatası almıyorum.
@43385 Daha önce upgrade toolu ile denemiştim tekrar denedim olmadı.

Yardımlarınız için çok teşekkürler
Arkadaşlar en güzel çözüm USB format, düzeldi...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı