Çözüldü Windows Güncellemeleri Uygularken Kapattım Ardından Bir Daha Açamadım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

utkusertz

Hectopat
Daha fazla  
Ben daha yeni bilgisayarımı almıştım. Bilgisayardaki virüs programı bilgisayarı yeniden başlatmayı önerdi. Bende tamama tıkladım Sonra Windows özellikleri yapılandırıyor dedi. %15 de takılı kaldı power tuşuna basılı tutup kapattım. Sonra tekrar o ekran geldi %100 oldu bu sefer ama bu sefer de "Windows 8 özelliklerini yapılandırılamıyor, geri alınacak bilgisayarınızı kapatmayın." ekranı geldi. Kaç saatir öyle. Bir kere açıp kapadım ama hala böyle.

Çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format kesin çözüm hatta mavericks e geç

Format at. Bende de yapmıştı aynı hatayı. 8.1 at tavsiyem. ;)

Normal bir şey. Maalesef siz kendiniz kaşınmışsınız. Windows güncellemeleri uygularken sistem kapatılmamalıdır. Aksi takdirde sizde de olduğu gibi dosyalar güncellenirken işlem yarıda kesilirse o dosya bozulur ve bir daha kurtarılamaz. Bu sebeple tek seçeneğiniz sıfırdan Windows kurulumudur. Ayrıca her zaman reboot şart değildir. Programları kurun reboot istekleri ya iptal edin, iptal etme seçeneği yoksa o programı arka plana alın ve diğer işlerinizi yapın. Komple işlerinizi bitirince (Windows Update dahil) reboot atın. Böyle tüm işlenmesi gereken işlemler tek tek tamamlanacaktır. Zaten programların reboot istekleri sadece kendilerini direk başlangıç alanına yazdıklarından emin olmak için ve işlemlerini direk sıfırdan başlatmak içindir.

Peki güvenli modda açmak çözüm olabilir mi? Birde o ilk başta hangi tuşa basarak o ekran geliyor? Güvenli mod vb. yazan ekran.

Ve format nasıl atacağım? Şimdi disk falan da çıkmadı içinden.

Beyler aynı hatayı alan varsa bilgisayarınız başlar başlamaz F9 basın ve pcyi yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.

Format kesin çözüm dediğim için beni cezalandırdın. Ama kendinde format at dedin SypeR!

@puffin Senin gibi edepsizlere burada ihtiyaç yok. Daha hangi konudan ceza yediğini bilmiyorsun bana burada laf yapıyorsun. 1 hafta sonra görüşmek üzere.
Bu arada çok meraklıysan hangi konudan ceza aldığını buyur linki::'Samsung Galaxy Note II N7100 önerir misiniz ?'

Beyler aynı hatayı alan varsa bilgisayarınız başlar başlamaz F9 basın ve pcyi yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.
Çözüldüğüne göre konu kapanmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00