Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 16 Mayıs 2021 #1 Windows 10 da son güncellemelerden sonra FPS dropları yaşamaya başladım. Özellikle LoL'de 60 FPS sabitken şu an 45 50'lere düşüyor. Bu da kasıntıya yol açıyor, çözümü veya bu sorunu yaşayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Windows 10 da son güncellemelerden sonra FPS dropları yaşamaya başladım. Özellikle LoL'de 60 FPS sabitken şu an 45 50'lere düşüyor. Bu da kasıntıya yol açıyor, çözümü veya bu sorunu yaşayan var mı?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #2 Denetim Masası ile güncellemeyi kaldır. Not: AfterBurner ile sıcaklık değerini bizimle paylaşmayı unutma. Artı 0 Eksi
Denetim Masası ile güncellemeyi kaldır. Not: AfterBurner ile sıcaklık değerini bizimle paylaşmayı unutma.
KS KS Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 16 Mayıs 2021 #3 xDarkLyne dedi: Denetim Masası ile güncellemeyi kaldır. Not: Afterburner ile sıcaklık değerini bizimle paylaşmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Hangi Update ama? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Denetim Masası ile güncellemeyi kaldır. Not: Afterburner ile sıcaklık değerini bizimle paylaşmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Hangi Update ama?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #4 Xtron dedi: Hangi Update ama? Genişletmek için tıkla... En son hangi güncellemeyi yaptıysan onu sileceksin. Artı 0 Eksi
Xtron dedi: Hangi Update ama? Genişletmek için tıkla... En son hangi güncellemeyi yaptıysan onu sileceksin.
KS KS Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 16 Mayıs 2021 #5 xDarkLyne dedi: En son hangi güncellemeyi yaptıysan onu sileceksin. Genişletmek için tıkla... 2 tane falan yaptım hangisinin yarattıgını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: En son hangi güncellemeyi yaptıysan onu sileceksin. Genişletmek için tıkla... 2 tane falan yaptım hangisinin yarattıgını bilmiyorum.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #6 Xtron dedi: 2 tane falan yaptım hangisinin yarattıgını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleştirmeleri denetle kısmında en son yaptığın güncellemeler yazmaktadır. Artı 0 Eksi
Xtron dedi: 2 tane falan yaptım hangisinin yarattıgını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows güncelleştirmeleri denetle kısmında en son yaptığın güncellemeler yazmaktadır.
KS KS Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 16 Mayıs 2021 #7 xDarkLyne dedi: Windows güncelleştirmeleri denetle kısmında en son yaptığın güncellemeler yazmaktadır. Genişletmek için tıkla... Kaldır imgesi yok? Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Windows güncelleştirmeleri denetle kısmında en son yaptığın güncellemeler yazmaktadır. Genişletmek için tıkla... Kaldır imgesi yok?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #8 Xtron dedi: Eki Görüntüle 1026089 Kaldır imgesi yok? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp kaldıra basın hocam. Artı 0 Eksi
Xtron dedi: Eki Görüntüle 1026089 Kaldır imgesi yok? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp kaldıra basın hocam.
KS KS Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 16 Mayıs 2021 #9 xDarkLyne dedi: Sağ tıklayıp kaldıra basın hocam. Genişletmek için tıkla... Olmuyor dostum. diğerlerininde bazılarında kaldır çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Sağ tıklayıp kaldıra basın hocam. Genişletmek için tıkla... Olmuyor dostum. diğerlerininde bazılarında kaldır çıkıyor bazılarında çıkmıyor.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #10 Xtron dedi: Olmuyor dostum. Diğerlerininde bazılarında kaldır çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Komut istemiyle yapabiliriz o zaman hocam. Bu videoyu izleyerek komut istemi ile güncellemeleri kaldır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Xtron dedi: Olmuyor dostum. Diğerlerininde bazılarında kaldır çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Komut istemiyle yapabiliriz o zaman hocam. Bu videoyu izleyerek komut istemi ile güncellemeleri kaldır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et