Windows güncellemesi sonrası Google extensionları çalışmamaya başladı

Schizophren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Windows 10 Pro sistemim, dün son güncellemeleri yaptım bugun sorunsuz çalışıyordu sistem. Her şey yolundaydı sonra bir an da önce Google extensionları çalışmamaya başladı sonra Windows Store programları ve yetmezmiş gibi Google kendiliğinden çıkış yapıyor hesaptan(sync vs kapanıyor kendiliğinden) aklıma tek bir şey geliyor .buna sebep olacak o da users klasörü altındaki appdata klasörünü salt okunur tikini kaldırdım. Hepsi buydu yani. Yardımlarınızı bekliyorum.

Değişikliği geri almayı dener misiniz?

Ayrıca yeni gelen güncellemelere bütün uygulamaların bi anda adapte olmasını beklemeyin, bir süre sonra otomatik olarak da düzelebilir.

Değişikliği geri almayı dener misiniz?

Ayrıca yeni gelen güncellemelere bütün uygulamaların bi anda adapte olmasını beklemeyin, bir süre sonra otomatik olarak da düzelebilir.
Ceza aldığımdan ötürü cevap veremedim. Sorunlar ortaya çıktığı anda tüm değişiklikleri geri aldım hatta yüklmeiş olduğum yazılımları bile kaldırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…