C diskimde 100 GB kadar boş alan vardı. Dün Windows 20H2 güncellemesini yaptım ve ondan sonra C diskimde 30 GB boş alan kaldı. Herhangi bir şey de indirmedim, ona rağmen neden 60 70 GB'lik alan doldu?
C diskimde 100 GB kadar boş alan vardı. Dün Windows 20H2 güncellemesini yaptım ve ondan sonra C diskimde 30 GB boş alan kaldı. Herhangi bir şey de indirmedim, ona rağmen neden 60 70 GB'lik alan doldu?
Güncelleştirme atıkları olabiliyor. Yerel Disk'e sağ tıklayın, Özellikler deyin, Diski Temizle deyin. Ordaki her şeye tik atın ve temizleyin. Ardından yine aynı şeyleri yapıp Sol alt köşede sistem dosyalarını temizleye basın.
Şahsen ben win10 da WinDirStat kullanıyorum dosyaların kapladığı miktarı görmek için uygulama üzerinden ayrıntılı olarak disklerdeki kullanılan alani ve neyin yer kapladığını görebilirsiniz ayrıyeten uygulama üzerinden bunları silebilirsinizde yakın zamanda 250 gb a yakın dosya sildiydim gereksiz