Windows Güncelleştirmeleri Yapılandırılamadı Ekranında Kalma

berk311

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2017
Mesajlar
2
Bu sorun 18 saatir devam ediyor. Nasıl düzeltebilirim?


1491068080421.jpg
 
Windows Update'yi servislerden durdur. Wise Care 365 yazılımını kur ve işaretlediğim yere gir. Oradaki tüm tikleri seç (duvar kağıtlarını ve yardım dosyalarını seçmesende olur) ve hepsini sil. Bilgisayarı yeniden başlatıp Windows Updateyi tekrar aç ve güncelleştirmeleri tekrar yükle sorunun düzeldiğini göreceksin.
 

Dosya Ekleri

  • O0B2zQ.png
    O0B2zQ.png
    31 KB · Görüntüleme: 96
Bilgisayar hiç açılmıyor giremiyorum.
USB belleğe Live işletim sistemi hazırla (Live 10 x86 tavsiyemdir) ve USB'yi boot et. Bilgisayarım'a gir ve sırasıyla

C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

Bu klasörlerin içindekileri sil. İşlem tamamdır.
 
Bilgisayar hiç açılmıyor giremiyorum.

Bana da olmuştu bu olay.Format atacaksın ve format bitince update fix yazıp indireceksin.Sorunlara karşı taratacaksın. Windows Update sorunu bu. Windows Update sorunlarını çözen bir Microsoft'un aracıdır.(Windows Update Troubleshooter)Kırık Windows'un zararları.
 
Aynı sorun bendede vardı, bilgisayarın kolay kolay açılmaz. Çünkü C: diskinde bir takım değişiklikler olmuş, ve bir çok şey silinmiş. En iyisi format at, uğraşma.
 
Windows update düzgün indirilmemiş, yarıda kesilmiş,windows'dan kaynaklı bir sorun oluşmuuş.... vs olabilir bu sorun bende bekleme ile çözüldü başka bir çözüm yolu varmı bilmiyorum gece beklet bakalım belki düzelir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı