Ağlatanmaster
Hectopat
Bunlar güncelleme değil driver. Eğer bilgisayarınıza uygun olan tüm sürücülerin kurulu olduğunu düşünüyorsanız yapmanıza gerek yok.
Sizce yapmalı mıyım yani iyinin de iyisi vardır belki bunlar daha da iyi olabilir bir de bunlar PC mi hızlandırma ihtimali var mı?
Sanırım bir laptop ve ASUS. En iyi en güncel, uygun driver sitede bulunan driverlardır. PC'yi hızlandırma gibi bir şey söz konusu olmaz, eğer tüm driverlarınız kuruluysa. Ama en sonda bulunan ASUSTeK'i kurabilirsiniz. Bu sürücü MyASUS uygulamasını kullanmak için var olan bir sürücü.
Bu arada eğer kurarsanız driverların çakışıp donanımın çalışmama ihtimali de var. Düzeltilebilir tabii ki. Bende ASUS kullanıyorum bir örnek vereyim. Format sonrası tüm sürücüleri sitesinden kurdum daha sonra Windows Update ile üzerine tekrar kurdum ve USB girişlerim çalışmadı. Sonra tekrar USB driverlarını silip tekrar sitesindeki chipset driverını kurarak çözdüm.
D509DJ-BR047TLaptop'unuzun modeli nedir?
Arkadaşlar soru net. Acaba bunları yapmak zarar verir mi?
Bence yapabilirsin.
Neden üreten her çıkan ürün güncellemesini sitesine eklemez ekleyemez de zaten ancak parçanın üreticisi direk bunu veriyor güncellemelerle o yüzden bence yapmalısın.
Sitesine koymasaydı Windows 10 driverları sen Windows 10 kursaydın driverları oradan kuracaktın sonuçta yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.