Windows güncelleştirmeleri yapılmalı mı?

Sadece Windows Update'teki sürüceleri kursaydı, evet olurdu. Ama çakışma yaratabilir ve cihaz güncel ise üretici sitesine ekleme yapıyor. ASUS X500VX kullanıyorum ve 2021 güncellemeleri geliyor. Bazen yeni güncellemeler sürücünün yanlış çalışmasını sağlayabiliyor. Kendim de kullanıcısı olduğum için, ASUS'un desteği güzel ve buna dayanarak söylüyorum. Arkadaşa sitenin linkini de attım. Sitede de hepsi mevcut. Olmasaydı haklıydınız.

Benim gözümde sorun yok dediğim gibi. İsteğe bağlı seçenek zaten o kişisel karar onda. :)

Benim gözümde sorun yok dediğim gibi. İsteğe bağlı seçenek zaten o kişisel karar onda. :)

Tabii ki öyle. Arkadaş zaten çelişkiye düşmese sormazdı. Zaten mantıklı düşünürsek bu driverlar PC için önemli ve gerekli olan sürücüler olsaydı Windows bunu otomatik kurardı. Örneğin formattan sonra ekran kartı driverını otomatik kurması gibi. Alt tarafı okursanız da, 'Bir sorun ile karşırsanız kurun' diye belirtmiş.🙂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı