Windows güvenli moda girmiyor

Hocam merhaba tasınabilir harddisk var.. usb de var.. ubuntu veya linux den pc nin içindeki dosyaları aktarabilir miyim? bununla ilgili bir url veya video var mı çok teşekkür ederim hocam

1. seçenek - Windowsu yeniden kursan bile dosyalarını koruyabilirsin. Biçimlendirmeden ve dosyalar korunarak windows kurulabiliyor.
2. seçenek - Yukarıda da önerildiği gibi Linux cd veya usb ile kurtarabilirsin. Videoya gerek yok. CD veya USB ile bilgisayarını boot ettiğinde sanki format atmadan sistem kurmuş gibi olursun. Aynı windowstaki gibi mouse ve klavyeyi kullanarak dosyalarına ulaşabilir ve dilediğin yere kopyalayabilirsin.*** Tabi dosyaların adresini bulmak için biraz araman lazım. Örneğin masaüstünde'ki dosyalarına ulaşmak için ==> sabit diskte ===> users klasörü==> kullanıcı adın ne ise o klasör ==> desktop klasörüne girmen lazım.

Son düzenleme:
Yorumun için çok çok teşekkür ederim... şimdi live usb yi diğer pc de indirdim kuruyorum teşekkür ederim....

F8 tuşuna sürekli bas, olmaz ise USB'ye Linux kurup live olarak çalıştırın. Önemli dosyalarınızı diskinizden alın ve formatlayin.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim... ubuntu ile tüm dosyalarımı güvenle aktrardım sonra rufus a 11 yazdım formatladım herşey yolunda çok ama çok teşekkür ederim. varolun teknopat<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…