Windows güvenli moda girmiyor

Merhabalar, güvenli mod açılmıyorsa çekirdek windowsta bir problem var demektir. Format atman daha mantıklı.

Dosyalarını kurtarmak için başka bir bilgisayar ve usb bellek varsa linux ubuntu indirip live usb yapın. Daha sonra açılmayan bilgisayarı usb live ubuntu ile açıp dosyalarınızı yedekleyin.
Hocam merhaba tasınabilir harddisk var.. usb de var.. ubuntu veya linux den pc nin içindeki dosyaları aktarabilir miyim? bununla ilgili bir url veya video var mı çok teşekkür ederim hocam

1. seçenek - Windowsu yeniden kursan bile dosyalarını koruyabilirsin. Biçimlendirmeden ve dosyalar korunarak windows kurulabiliyor.
2. seçenek - Yukarıda da önerildiği gibi Linux cd veya usb ile kurtarabilirsin. Videoya gerek yok. CD veya USB ile bilgisayarını boot ettiğinde sanki format atmadan sistem kurmuş gibi olursun. Aynı windowstaki gibi mouse ve klavyeyi kullanarak dosyalarına ulaşabilir ve dilediğin yere kopyalayabilirsin.*** Tabi dosyaların adresini bulmak için biraz araman lazım. Örneğin masaüstünde'ki dosyalarına ulaşmak için ==> sabit diskte ===> users klasörü==> kullanıcı adın ne ise o klasör ==> desktop klasörüne girmen lazım.

Son düzenleme:
1. seçenek - Windowsu yeniden kursan bile dosyalarını koruyabilirsin. Biçimlendirmeden ve dosyalar korunarak windows kurulabiliyor.
2. seçenek - Yukarıda da önerildiği gibi Linux cd veya usb ile kurtarabilirsin. Videoya gerek yok. CD veya USB ile bilgisayarını boot ettiğinde sanki format atmadan sistem kurmuş gibi olursun. Aynı windowstaki gibi mouse ve klavyeyi kullanarak dosyalarına ulaşabilir ve dilediğin yere kopyalayabilirsin.*** Tabi dosyaların adresini bulmak için biraz araman lazım. Örneğin masaüstünde'ki dosyalarına ulaşmak için ==> sabit diskte ===> users klasörü==> kullanıcı adın ne ise o klasör ==> desktop klasörüne girmen lazım.
Yorumun için çok çok teşekkür ederim... şimdi live usb yi diğer pc de indirdim kuruyorum teşekkür ederim....

Merhaba arkadaşlar, yanlış bir driver sorunu yüzünden bilgisayarım Windows tarafından açılmıyordu. Bu hatayı belki de Recep abi bile çözemez. :)

Sorun şu, gelişmiş seçeneklerden bile güvenli mod açılmıyor. Windows logo dönüyor siyah ekran.
Normal de PC'yi açmak istersem yine siyah ekran fakat explorer.exe çalışmıyor.

Format atmak isterdim fakat PC içinde cok önemli dosyalarım mevcut, direkt format atmak istemiyorum.

Sadece güvenli modu açmak istiyorum veya Windows açılmasını istiyorum.

BIOS'la alakası olabilir mi bilmiyorum bu konu da.

F8 tuşuna sürekli bas, olmaz ise USB'ye Linux kurup live olarak çalıştırın. Önemli dosyalarınızı diskinizden alın ve formatlayin.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim... ubuntu ile tüm dosyalarımı güvenle aktrardım sonra rufus a 11 yazdım formatladım herşey yolunda çok ama çok teşekkür ederim. varolun teknopat<3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı