lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.724 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Hocam bugün bilgisayarda biraz gariplik hissettim Windows Güvenliği'ne gireyim dedim açılmadı. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2021
Hocam bugün bilgisayarda biraz gariplik hissettim Windows Güvenliği'ne gireyim dedim açılmadı. Nasıl çözebilirim?
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.724 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #21 The User 0 dedi: Varsayılan uygulamalardan windowsdefender:// protokolünü ayarlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bişey yok. Görünmüyor Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Varsayılan uygulamalardan windowsdefender:// protokolünü ayarlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bişey yok. Görünmüyor
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Temmuz 2021 #22 lusie dedi: Hocam öyle bişey yok. Görünmüyor Genişletmek için tıkla... En son çözüm format gibi araştırdım düzgün bir çözüm bulamadım üzgünüm. Artı 0 Eksi
lusie dedi: Hocam öyle bişey yok. Görünmüyor Genişletmek için tıkla... En son çözüm format gibi araştırdım düzgün bir çözüm bulamadım üzgünüm.
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.724 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #23 Linux Kaymak dedi: En son çözüm format gibi araştırdım düzgün bir çözüm bulamadım üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yine de Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: En son çözüm format gibi araştırdım düzgün bir çözüm bulamadım üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yine de
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Temmuz 2021 #24 lusie dedi: Tamam teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi
lusie dedi: Tamam teşekkür ederim yine de Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba sorunu çözebildin mi?
KS KS lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.724 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #25 Linux Kaymak dedi: Merhaba acaba sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Köydeyim eve dönünce format atacam. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Merhaba acaba sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Köydeyim eve dönünce format atacam.