Windows güvenliği açılmıyor

rifatdg6101

Centipat
Öncelikle merhaba arkadaşlar nezamandır olduğunu bilmiyorum bugün windovs Defender'e giremediğimi fark ettim. Açmaya çalışınca bir hata ile karşılaşıyorum ekran resmini atacağım yardım eder misiniz?

Ekran Görüntüsü (26).png
Ekran Görüntüsü (27).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden güvenliği kapattın mı?
Win 10 defender kapat diye internet sitelerinde bazı kapatma seçeneklerini denediysen böyle sonuçlar olabilir.
Eğer o seçenekleri denediysen tekrardan aynı adımlarla kolayca tekrardan aktif edebilirsin.

Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? 1090'a geç eğer güncellemediysen. Şöyle bir arabirim olması gerek:

Eki Görüntüle 488799
zaten 1909 sürümünü kullanıyorum bu ekran vardı normalde ama şuan girmeye çalıştığımda, aldığım ekranı sizlere attım bu ekran gelmıyor o ekrandan başka biryer yok
Bu yüzden Windows 10 Kullanmak istemiyorum
Konuyla alakalı birşey yazsaydınız keşke..
Daha önceden güvenliği kapattın mı?
Win 10 defender kapat diye internet sitelerinde bazı kapatma seçeneklerini denediysen böyle sonuçlar olabilir.
Eğer o seçenekleri denediysen tekrardan aynı adımlarla kolayca tekrardan aktif edebilirsin.
kullanmadım öyle bir site falan kendi kendine oldu anlamadım bile
Öncelikle merhaba arkadaşlar nezamandır olduğunu bilmiyorum bugün windovs Defender'e giremediğimi fark ettim. Açmaya çalışınca bir hata ile karşılaşıyorum ekran resmini atacağım yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 488788Eki Görüntüle 488789
ARKADAŞALR SONUCU ÇÖZDÜM KAYIT DEFTERİNDEN TÜM LOCAL İZİNLERİ VERİP KOMUT SİSTEMİNDEN TARAMALAR VE BİRKAÇ KOD GİRDİM SONRA KAYIT DEFTERİ DÜZENLEYİCİDEN TEKRAR BİSABLEANTİSPYWAREYİ SİLDİM DÜZELDİ

Son düzenleme:
zaten 1909 sürümünü kullanıyorum bu ekran vardı normalde ama şuan girmeye çalıştığımda, aldığım ekranı sizlere attım bu ekran gelmıyor o ekrandan başka biryer yok

Konuyla alakalı birşey yazsaydınız keşke..

kullanmadım öyle bir site falan kendi kendine oldu anlamadım bile

ARKADAŞALR SONUCU ÇÖZDÜM KAYIT DEFTERİNDEN TÜM LOCAL İZİNLERİ VERİP KOMUT SİSTEMİNDEN TARAMALAR VE BİRKAÇ KOD GİRDİM SONRA KAYIT DEFTERİ DÜZENLEYİCİDEN TEKRAR BİSABLEANTİSPYWAREYİ SİLDİM DÜZELDİ
izinleri nasıl veriyorsun ben disableantispyware yapınca res attıktan sonra ya siliniyor ya da tekrar açıyor

İzinleri nasıl veriyorsun ben disableantispyware yapınca res attıktan sonra ya siliniyor ya da tekrar açıyor.

Kayıt defterinden Windows'de fender konumuna giden dosyaya sağtıklayıp izinler konumundan izin verip onaylıyorsunuz, silinmesi veya açması virüs sonucu oluşabilir sonuçta virüsten dolayı olmuş bir hata.

ARKADAŞALR SONUCU ÇÖZDÜM KAYIT DEFTERİNDEN TÜM LOCAL İZİNLERİ VERİP KOMUT SİSTEMİNDEN TARAMALAR VE BİRKAÇ KOD GİRDİM SONRA KAYIT DEFTERİ DÜZENLEYİCİDEN TEKRAR BİSABLEANTİSPYWAREYİ SİLDİM DÜZELDİ [/QUOTE dedi:
Zamanın olursa aytıntılı bir şekilde gösterir misin ? Aşama aşama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı