Windows güvenligi bu uygulama engellendi uyarısı

Daha fazla  
Merhaba ben Windows güvenliginde tam tarama yaptım zararlı uygulama buldu sildim tekrar yaptım başka bir şey bulmadı korku geçmişinde o sildigim şey duruyordu o değildir diye tıkladım silmek için ama o sildigim uygulamaymis. Tıkladığımda bu uygulamanın bilgisayarda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz çıktı evet dedim bunu virüs için mi söyledi Windows Defender için mi kaldırıldı yaziyor ama.

IMG_20210407_214620.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Windows güvenliginde tam tarama yaptım zararlı uygulama buldu sildim tekrar yaptım başka bir şey bulmadı korku geçmişinde o sildigim şey duruyordu o değildir diye tıkladım silmek için ama o sildigim uygulamaymis. Tıkladığımda bu uygulamanın bilgisayarda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz çıktı evet dedim bunu virüs için mi söyledi Windows Defender için mi kaldırıldı yaziyor ama.

Eki Görüntüle 962897
Kaspersky indirin bence.

Tarayıcı önbelleğinde tespit edilen etkisiz bir dosya. Önceki konularda muhabbeti yapılmıştı. Sonuç olarak önemsiz bir durum. Sallayın gitsin yani, daha açık bir tabirle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00