Windows güvenliğin gördüğü dosya virüs müdür?

Peki neden bluaşmış olabilir.

Yani net bir şey söylemek mümkün değil ama büyü ihtimalle indirdiğin bir dosya veya girdiğin bir site veya bir popup bulaştırmış olablilir sen farkında olmadan.

Dosyayı bulamıyorum.

Büyük ihtimalle dosya kendisini gizlemiş olabilir onu da görünüm göter gizli ögeler kısmından açabilirsin veya konumunu değiştirmiş te olabilir.

Son düzenleme:
Yani benim bilgisayarıma da zamanında trojan bulaşmıştı benim sıkıntım ben bunları Kaspersky kurmadan önce yapmıştım ve biligisayara Kaspersky kurmak için açtığımda Windows güvenliği devre dışı bırakmıştı ve C: Diskini kilitlemişti ve bilgisayar çöp olmuştu ama sonra bir şekilde format atıp halletmiştim. Ama eğer Kaspersky bir şey bulmuş ve sildiğini söylese bile eğer hala bilgisayarında bir şeyler varmış gibi hissediyorsan format tavsiyem olur. Bir de formattan hemen sonra Kaspersky kurup son bir kez daha tarama yapman gerekiyor.

VirusTotal pek de güvenilir değil bazen dosyayı güvenilir diye tarama yapmaadan atıyor ve benim bilgisayara da virüs bu şekilde bulaşmıştı.

Dün Overwatch'la ilgili bir haber görüp siteye girmiştim girdikten sonra sitenin adının Memory hackers olduğunu gördüm ve çıktım oradan bulaşmış olabilir mi?

Kaspersky'm yoktu indirirken kart bilgileri istiyor virüs kart bilgilerimi alır mı?

İndirirken kart bilgilerini istemez Kaspersky Anti-Virüs | Kaspersky bu orijinal siteden indermeniz lazım.

Kaspersky'm yoktu indirirken kart bilgileri istiyor virüs kart bilgilerimi alır mı?
Ve evet şu anda eğer virüslü blgisayardan yazıyorsanız kaspersky kurup dedikleri ezberledikten sonr bilgisayaradaki google hesaplarını kapatmanızı tavsiye ediyorum yoksa açılmış olan cihazlardan cihaza atlar

Steam hesabınız eğer başka bir cihazda açılmışsa olabilir ama öncelik Google hesapları olmalı.

Eğer Kaspersky kurduysanız o videoda denilenleri yapın tarama yapmadan önce çünkü C: Diskini kilitleyebilirler uzaktan.

Tamam teşekkürler.

Bilgisayarla alakalı çok bir bilgim yok ama videonun altına 4 haneli port zararlı falan yazmıslar ne demek.

Tamam teşekkürler.

Bilgisayarla alakalı çok bir bilgim yok ama videonun altına 4 haneli port zararlı falan yazmıslar ne demek.

4 haneli port zararlı olabilir ama onunla bir işin yok onun bir virüs olduğuna eminiz o yüzden videoda denetim masaı gibi yerlere gittiği bölüme dikkat etmen gerekiyor. Bol şanslar!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı