Emreİnan Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda güvenlik duvarını açtığımda seçenekler yok oluyor ve beklememe rağmen gözükmüyor nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Arkadaşlar bilgisayarımda güvenlik duvarını açtığımda seçenekler yok oluyor ve beklememe rağmen gözükmüyor nasıl düzeltebilirim?
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 11 Mart 2021 #2 Format çak. Artı -4 Eksi
KS KS Emreİnan Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 CYBER SHADOW dedi: Format çak. Genişletmek için tıkla... Başka çözüm yolu yok mu benim özel ve iş dosyalarım var Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW dedi: Format çak. Genişletmek için tıkla... Başka çözüm yolu yok mu benim özel ve iş dosyalarım var
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Mart 2021 #4 Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırp "SFC /scannow" komudunu giriniz. Ardından yapmanız gereken sisteminize Kaspersky gibi güçlü bir anti-virus kurmanız olacaktır. Artı 1 Eksi
Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırp "SFC /scannow" komudunu giriniz. Ardından yapmanız gereken sisteminize Kaspersky gibi güçlü bir anti-virus kurmanız olacaktır.
KS KS Emreİnan Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #5 414605 dedi: Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırp "SFC /scannow" komudunu giriniz. Ardından yapmanız gereken sisteminize Kaspersky gibi güçlü bir anti-virus kurmanız olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sorun bulunamadı ama yine aynı defender çalışmıyor Artı 0 Eksi
414605 dedi: Hocam CMD'yi yönetici olarak çalıştırp "SFC /scannow" komudunu giriniz. Ardından yapmanız gereken sisteminize Kaspersky gibi güçlü bir anti-virus kurmanız olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sorun bulunamadı ama yine aynı defender çalışmıyor
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 11 Mart 2021 #6 Komut İstemi' ni "Yönetici Olarak Çalıştır" yapın. Ve sırayla şu komutları uygulayın: DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth ENTER DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Sonrasında Windows Update ile güncellemeleri kur. Artı 1 Eksi
Komut İstemi' ni "Yönetici Olarak Çalıştır" yapın. Ve sırayla şu komutları uygulayın: DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth ENTER DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Sonrasında Windows Update ile güncellemeleri kur.
KS KS Emreİnan Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #7 Arkadaşlar çözümü sıfırlamakla buldum destek ekibiyle konuştum tek çözüm yolu buymuş. Artı 0 Eksi