Windows Güvenlik Duvarı

AnewAge

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımda Windows Güvenlik duvarını açamıyorum. Önerilen ayarları kullan dediğimde ; Windows Güvenlik Duvarı bazı ayarlarınızı değiştiremiyor. Hata Kodu 0x80070424 yazıyor. Bunu nasıl çözebilirm? Torrentin hızına da etkidiğini düşünüyorum çünkü her yeni torrent eklediğimde Günlük kısmındaki hatalarda Unable to open Windows Firewall yazıyor ve hız en fazla 300-400 kb çıkıyor seeder çok fazla olmasına rağmen...

Gerekli hizmetleri yeniden başlatmak ve ek DLL'leri kaydetmek için Fix it özelliğini çalıştırın

Bu sorunu otomatik olarak düzeltmek için Fix it düğmesini veya bağlantısını tıklatın. Dosya Yükleme iletişim kutusundaÇalıştır'ı tıklatın ve Fix it Sihirbazı'ndaki adımları uygulayın.

MicrosoftFixit50687.msi

İlk önce Windows Update sorun gidermeyi çalıştırdım sitede yazdığı gibi... 2 tane windows update ek bileşeni düzeltti fakat güvenlik duvarını açmaya çalıştığımda yine aynı hatayı aldığım için yöntem 2 yani Fix it e geçtim... Fix it indirdim sonra çalıştırdım yükledi ve en son Fix it işlendi yazdı fakat hala güvenlik duvarını açamıyorum aynı hatayı veriyor. Başka çözüm yokmu?

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı