Çözüldü Windows hangi diske kurulmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EATH2021

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. 5 yıldır kullandığım James Donkey SSD ve yeni aldığım kodak SSD'nin değerlerini paylaşıyorum. Bilgisayarda korsan hiçbir şey olmamasına rağmen kasıyor gibi geliyor. Biliyorum, ikisi de kalitesiz ama sizce Windows'u hangisine kurmalıyım?

Kodak 1 TB.

James Donkey 223 GB.

Dosya Ekleri

• jd.png
    jd.png
    31,4 KB · Görüntüleme: 46
  • kd.png
    kd.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 41
Çözüm
@EATH2021 hangisi? 2 tane sordun.
Windows kuracağın disk kodak olsun.

2 tane yeni SSD almışsın, birini oyun ile doldurmuşsun, diğerine sistemi kuracaksın doğru anlamışsam. Windows'a Steam kurduktan sonra Steam'de oyunların olduğu diğer SSD'yi seçersen oyunların bütünlüğünü doğruluyor ve oyun oradan başlatılıyor yani oyunların Windows'un olduğu diskte tutmana gerek yok. Epic Games'te işler nasıl yürüyor bilmiyorum, Steam gibidir belki.

2 tane yeni SSD almışsın, birini oyun ile doldurmuşsun, diğerine sistemi kuracaksın doğru anlamışsam. Windows'a Steam kurduktan sonra Steam'de oyunların olduğu diğer SSD'yi seçersen oyunların bütünlüğünü doğruluyor ve oyun oradan başlatılıyor yani oyunların Windows'un olduğu diskte tutmana gerek yok. Epic Games'te işler nasıl yürüyor bilmiyorum, Steam gibidir belki.

Çözüm

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı