SAMASI Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 6 25 Eylül 2020 #1 Windows HDD'yi görmüyor disk yönetimine giriyorum hiçbir şekilde harf atayamıyorum isim veremiyorum yardımcı olur musunuz. ss Attım Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (58).png 32,8 KB · Görüntüleme: 46 Ekran Görüntüsü (59).png 35,5 KB · Görüntüleme: 54 Ekran Görüntüsü (60).png 36,9 KB · Görüntüleme: 46 Ekran Görüntüsü (61).png 24,3 KB · Görüntüleme: 48
Windows HDD'yi görmüyor disk yönetimine giriyorum hiçbir şekilde harf atayamıyorum isim veremiyorum yardımcı olur musunuz. ss Attım
Çözüm helvaci 25 Eylül 2020 Siyah uzun yerin üstüne gelerek sağ tıklayın. Oradan açılan pencereden formatlayıp kullanmak için bir harf atayacaksınız. Bu kadar.
Siyah uzun yerin üstüne gelerek sağ tıklayın. Oradan açılan pencereden formatlayıp kullanmak için bir harf atayacaksınız. Bu kadar.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 25 Eylül 2020 #2 Siyah uzun yerin üstüne gelerek sağ tıklayın. Oradan açılan pencereden formatlayıp kullanmak için bir harf atayacaksınız. Bu kadar. Son düzenleme: 25 Eylül 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Siyah uzun yerin üstüne gelerek sağ tıklayın. Oradan açılan pencereden formatlayıp kullanmak için bir harf atayacaksınız. Bu kadar.
KS KS SAMASI Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 6 25 Eylül 2020 #3 helvaci dedi: Siyah uzun yerin üstüne gelerek sağ tıklayın. Oradan açıla pencereden formatlayıp kullanmak için bir harf atayacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... tamam hocam çok sağol oldu Artı 0 Eksi
helvaci dedi: Siyah uzun yerin üstüne gelerek sağ tıklayın. Oradan açıla pencereden formatlayıp kullanmak için bir harf atayacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... tamam hocam çok sağol oldu
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2020 #4 @SAMASI @helvaci'nin cevabını "En iyi cevap" olarak işaretleyin ki arkadaşın yardımı boşa gitmesin. Hem sorununuz da çözülmüş. Artı 0 Eksi
@SAMASI @helvaci'nin cevabını "En iyi cevap" olarak işaretleyin ki arkadaşın yardımı boşa gitmesin. Hem sorununuz da çözülmüş.
KS KS SAMASI Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 6 25 Eylül 2020 #5 Lux ultisi kullanan kedi dedi: @SAMASI @helvaci'nin cevabını "En iyi cevap" olarak işaretleyin ki arkadaşın yardımı boşa gitmesin. Hem sorununuz da çözülmüş. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam yeni öğrendim bunu sağolasın Artı 0 Eksi
Lux ultisi kullanan kedi dedi: @SAMASI @helvaci'nin cevabını "En iyi cevap" olarak işaretleyin ki arkadaşın yardımı boşa gitmesin. Hem sorununuz da çözülmüş. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam yeni öğrendim bunu sağolasın