Windows HDR ekran desteklemiyor

therdi

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Pc donanım
HDR ekran desteklemiyor bir sorun mu arkadaşlar? Bilgisi olan var mı? Bir de şu takılıyor aklıma oyunları ben şimdi HDR oynamıyor muyum veya Windows ekranına bakarken HDR görmüyor muyum? Hatta şöyle bir uygulamada yükledim onda ayar yaparım belki diye orada da HDR ayarlar desteklemiyor deniliyor?

1664525604243.png

1664525475910.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
HDR ile HD arasında bir fark var belli ama bizi aydınlatsanız iyi olur destekle ise ne gibi bir artısı olacaktı ki?
Linklediğim konu içerisinde HDR anlatılmış.
HDR, “High Dynamic Range” ifadesinin kısaltmasıdır. HDR, görüntünün en parlak ve en karanlık kısımlarını olduğundan daha koyu ya da olduğundan daha parlak görmemizi sağlar. Yani daha belirgin bir kontrast anlamına gelir.

HD çözünürlük (SD, HD, FHD, UHD), HDR parlaklık, kontrast, renk ayarları.

Destekleseydi daha canlı renklerle film izleyebilir oyun oynayabilirdin.

Linklediğim konu içerisinde HDR anlatılmış.

HD çözünürlük (SD, HD, FHD, UHD), HDR parlaklık, kontrast, renk ayarları.

Destekleseydi daha canlı renklerle film izleyebilir oyun oynayabilirdin.

Bu benim fazla sı ile işimi görüyor ekran IPS renkleri daha net vermesi içinde doygunluk ve ton ayalarını yaptımmı ilaç gibi geliyor bana zaten.

1664536996582.png

agalar bende rx 7800xt var monitör ise asus VG247Q1A 165 hz hdr desteklemiyor diyor varmı bildiğiniz

Bende RX 7800XT var monitör ise ASUS VG247Q1A 165 Hz HDR desteklemiyor diyor var mı bildiğiniz.
Monitöründe HDR desteği yok. Benim gördüğüm 2 çeşit HDR mevcut birisi gerçek olan HDR10 ki 10 bin TL'nin altında bir monitör bulamazsın HDR10'a sahip olan. Diğeri ise HDR400 aralarında ne fark var bilmiyorum ama mutlaka vardır senin monitörünün teknik özelliklerinde ikisi de yok gözüküyor.

Eyvallah kanka

Monitöründe HDR desteği yok. Benim gördüğüm 2 çeşit HDR mevcut birisi gerçek olan HDR10 ki 10 bin TL'nin altında bir monitör bulamazsın HDR10'a sahip olan. Diğeri ise HDR400 aralarında ne fark var bilmiyorum ama mutlaka vardır senin monitörünün teknik özelliklerinde ikisi de yok gözüküyor.

Eyvallah kanka bir de bir şey daha soracağım ben bu bilgisayarı yeni topladımn ekran kartının sabitleştirme vidasını bulamadım onun yerine ekran kartı tutacagı taktım mıknatıslı herhangi bir sıkıntı olur mu anakartla bağlantısıyla ilgili

Eyvallah kanka

Eyvallah kanka bir de bir şey daha soracağım ben bu bilgisayarı yeni topladımn ekran kartının sabitleştirme vidasını bulamadım onun yerine ekran kartı tutacagı taktım mıknatıslı herhangi bir sıkıntı olur mu anakartla bağlantısıyla ilgili
Kasa içerisinde oynamıyorsa sıkıntı olmaz. kasayı yerinden oynatmasanda malum türkiyede yaşıyoruz depremde sallandımı bağlantı yeri kırılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı