Windows hesabıma e-posta ve Microsoft hesabı ekleyemiyorum

thrgkt

Hectopat
Ayarlardan e-posta ve hesaplar kısmından hesap ekle dediğim zaman Outlook'u seçiyorum ve errorcode: 0x8000ffff hatasını alıyorum. Microsoft hesabı ekle kısmına bastığım zaman hiçbir şey açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 75
Ayarlar -> Hesaplar -> Bilgileriniz ekranında Microsoft hesabına geçiş yapmayı deneseniz?
Yada Aile ve diğer kullanıcılar bölümünden "Bu bilgisayara başka birini ekle" diyerek Microsoft hesabınızı yeni kullanıcı olarak ekleyip deneyebilirsiniz. Yeni eklediğiniz hesapta oturum açınca sorun yaşamazsanız dosyalarınızı o kullanıcıya aktarıp kullanırsınız. Ayrıca hesap türünü yönetici olarak değiştirip eski yerel kullanıcı hesabınızı silebilirsiniz.​
1589328047234.png

Sahte Windows mu kullanıyorsunuz ?
hayır orijinal kullanıyorum
Ayarlar -> Hesaplar -> Bilgileriniz ekranında Microsoft hesabına geçiş yapmayı deneseniz?
Yada Aile ve diğer kullanıcılar bölümünden "Bu bilgisayara başka birini ekle" diyerek Microsoft hesabınızı yeni kullanıcı olarak ekleyip deneyebilirsiniz. Yeni eklediğiniz hesapta oturum açınca sorun yaşamazsanız dosyalarınızı o kullanıcıya aktarıp kullanırsınız. Ayrıca hesap türünü yönetici olarak değiştirip eski yerel kullanıcı hesabınızı silebilirsiniz.​
Eki Görüntüle 560875
bu şekilde yazı çıkıyor evet dediğimde bir şey olmuyor microsoft store a girdiğimde giriş yapamıyorum
Eki Görüntüle 560875
dediğin gibi kullanıcıyı sildim yeni açtığım kullanıcıya girmiyor şimdi de...

Dosya Ekleri

• b.PNG
    b.PNG
    13,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı