Artık var diye bir nokta belirtmedim zaten. Windows olmasa belki de teknolojik gelişmelere yazılım üreticileri sessiz kalıp hala DOS türevi sistem kullanıyor olacaktır. Soruyu şimdi bir anda Windows yok oldu gitti diye değil de hiç olmasaydı diye düşünüyoruz.
Microsoft teknoloji getirdi demedim nereden çıkardınız? Windows'un varlığı teknolojik gelişmelerin önünü açmış olabilir-di, cümlemden kastım. Aynı şekilde tersinin de olabileceğini belirttim. Lütfen okuduğunuzu anladıktan sonra yorum yapın.
Microsoft teknoloji getirdi demedim nereden çıkardınız? Windows'un varlığı teknolojik gelişmelerin önünü açmış olabilir-di, cümlemden kastım. Aynı şekilde tersinin de olabileceğini belirttim. Lütfen okuduğunuzu anladıktan sonra yorum yapın.
İşte benim de dediğim bu. Söylediniz ya, önünü açmış olabilir-di. Tarihte ne açmadı, olmasaydı bile değişen şey olmayacaktı. Tersi hakkında bir fikrim yok.