ricardomilosjr Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Aralık 2021 #11 saliholoji dedi: Windows klasörünün içerisindeki "SoftwareDistribution" dosyasını sil. Daha sonra güncelleştirmeyi dene. Bir de hizmetlerde arka plan akıllı aktarım hizmetinin de çalıştığından emin ol. Genişletmek için tıkla... @saliholoji bahsettiğiniz klasör açık uygulama olduğu için tam anlamıyla silinemiyor. Hizmet olarak da şu an bir tek bu hizmet çalışmıyor.
saliholoji dedi: Windows klasörünün içerisindeki "SoftwareDistribution" dosyasını sil. Daha sonra güncelleştirmeyi dene. Bir de hizmetlerde arka plan akıllı aktarım hizmetinin de çalıştığından emin ol. Genişletmek için tıkla... @saliholoji bahsettiğiniz klasör açık uygulama olduğu için tam anlamıyla silinemiyor. Hizmet olarak da şu an bir tek bu hizmet çalışmıyor.
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 11 Aralık 2021 #12 ricardomilosjr dedi: @saliholoji bahsettiğiniz klasör açık uygulama olduğu için tam anlamıyla silinemiyor. Hizmet olarak da şu an bir tek bu hizmet çalışmıyor. Eki Görüntüle 1238582 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlat, w.update hizmetini durdur ve tekrardan silmeyi dene.
ricardomilosjr dedi: @saliholoji bahsettiğiniz klasör açık uygulama olduğu için tam anlamıyla silinemiyor. Hizmet olarak da şu an bir tek bu hizmet çalışmıyor. Eki Görüntüle 1238582 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlat, w.update hizmetini durdur ve tekrardan silmeyi dene.
ricardomilosjr Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Istanbul 11 Aralık 2021 #13 saliholoji dedi: Bilgisayarı yeniden başlat, W. Update hizmetini durdur ve tekrardan silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... @saliholoji denedim çözülmedi, sanırım yukarıda paylaştığım hizmeti başlatabilirsem çözülecek. uhssvc.exe yani
saliholoji dedi: Bilgisayarı yeniden başlat, W. Update hizmetini durdur ve tekrardan silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... @saliholoji denedim çözülmedi, sanırım yukarıda paylaştığım hizmeti başlatabilirsem çözülecek. uhssvc.exe yani
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 12 Aralık 2021 #14 Çözüldü: Windows 10 Update "hatayla karşılaşıldı" Benzer bir hatayı şu şekilde çözmüşler, ancak sizde işe yarar mı emin değilim. Ek olarak şu konulara da bakarsanız sevinirim belki işinize yarar. Windows Update Sorunları Nasıl Onarılır? WindowsUpdateFixer ile Windows Güncelleştirmelerini Onarma Windows Update Fix Bir de şu programı deneyin.
Çözüldü: Windows 10 Update "hatayla karşılaşıldı" Benzer bir hatayı şu şekilde çözmüşler, ancak sizde işe yarar mı emin değilim. Ek olarak şu konulara da bakarsanız sevinirim belki işinize yarar. Windows Update Sorunları Nasıl Onarılır? WindowsUpdateFixer ile Windows Güncelleştirmelerini Onarma Windows Update Fix Bir de şu programı deneyin.
ricardomilosjr Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Istanbul 21 Aralık 2021 #15 262364 dedi: Çözüldü: Windows 10 Update "hatayla karşılaşıldı" Benzer bir hatayı şu şekilde çözmüşler, ancak sizde işe yarar mı emin değilim. Ek olarak şu konulara da bakarsanız sevinirim belki işinize yarar. Windows Update Sorunları Nasıl Onarılır? WindowsUpdateFixer ile Windows Güncelleştirmelerini Onarma Windows Update Fix Bir de şu programı deneyin. Genişletmek için tıkla... @262364 ilk attığın link ve program işe yaramadı, benim sorunum sanırım "Microsoft Update health service" ile ilgili. uhssvc.exe yani, hizmet olarak başlatılamıyor. @saliholoji C:\WINDOWS\system32>ren %systemroot%\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old Erişim engellendi. C:\WINDOWS\system32>net start uhssvc Hizmet, denetim işlevine yanıt vermiyor. Aldığım yanıtlar. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2021
262364 dedi: Çözüldü: Windows 10 Update "hatayla karşılaşıldı" Benzer bir hatayı şu şekilde çözmüşler, ancak sizde işe yarar mı emin değilim. Ek olarak şu konulara da bakarsanız sevinirim belki işinize yarar. Windows Update Sorunları Nasıl Onarılır? WindowsUpdateFixer ile Windows Güncelleştirmelerini Onarma Windows Update Fix Bir de şu programı deneyin. Genişletmek için tıkla... @262364 ilk attığın link ve program işe yaramadı, benim sorunum sanırım "Microsoft Update health service" ile ilgili. uhssvc.exe yani, hizmet olarak başlatılamıyor. @saliholoji C:\WINDOWS\system32>ren %systemroot%\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old Erişim engellendi. C:\WINDOWS\system32>net start uhssvc Hizmet, denetim işlevine yanıt vermiyor. Aldığım yanıtlar.