Windows hizmetleri devre dışı bırakmak tehlikeli mi?

Ad3m4l

Femtopat
Daha fazla  
Windows 8.1 kullanıyorum. Bilgisayar kastığından dolayı gereksiz hizmetleri durdurayım derken hem ne işe yaradıgını ögrenmek için hem de ben bilgisayar internete girsin çıksın yeterli diyerek devre dışı bırakılmayanlar haricindekileri devre dışı bıraktım. Yani hizmetleri yüzde 90 kapattım. Bilgisayar çalışıyor ve internete giriyor ama hangi internet hizmetlerini durdurmak tehlikeli bilgisayarım hacklenir mı diye de düşünüyorum. Alakası var mı? Acaba?

Ekran Görüntüsü (14).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam 8.1 kullanıyor neden güncelleme almayan hacklenme ihtimali daha yüksek sisteme geçsin. NTLite ile modlayın.

NTLite'ın bir garantisi yok 3. parti bir yazılım neden kullansın?
Hacklenme ihtimali bilmediğin güvensiz bir siteye girdiğinde her işletim sisteminde başlat sen her linke girersen Windows 11 kullansanda hacklenirsin Windows 120 çıksın onda da hacklenirsin.

Windows 8.1 kullanıyorum. Bilgisayar kastığından dolayı gereksiz hizmetleri durdurayım derken hem ne işe yaradıgını ögrenmek için hem de ben bilgisayar internete girsin çıksın yeterli diyerek devre dışı bırakılmayanlar haricindekileri devre dışı bıraktım. Yani hizmetleri yüzde 90 kapattım. Bilgisayar çalışıyor ve internete giriyor ama hangi internet hizmetlerini durdurmak tehlikeli bilgisayarım hacklenir mı diye de düşünüyorum. Alakası var mı? Acaba?

Eki Görüntüle 1377596

Açıklamaları var zaten hizmetlerde. Açıklamalara tıklayıp açın, hangisini kapatacağınıza kendiniz karar verin.
Windows 7 problemli güncelleme sorunu var USB'ye Windows 8 ISO'yu yazdırmak için saatlerce ugraştım bazı programlar açılmıyor.

Bende onu diyorum 7'ye geçme.
NTLite'ın bir garantisi yok 3. parti bir yazılım neden kullansın?
Hacklenme ihtimali bilmediğin güvensiz bir siteye girdiğinde her işletim sisteminde başlat sen her linke girersen Windows 11 kullansanda hacklenirsin Windows 120 çıksın onda da hacklenirsin.

Şunu anlamıyorsun galiba. Sistemi eski ve hizmetleri kapatması gerekiyor. Sen de bilgisayar yeterliymiş gibi kapatma diyorsun.

Şunu anlamıyorsun galiba. Sistemi eski ve hizmetleri kapatması gerekiyor. Sen de bilgisayar yeterliymiş gibi kapatma diyorsun.

Tamam kardeşim bildiğini okumaya devam et sen.
Kendi ağızınla diyorsun sistemi yetersiz diye o zaman kendi sistemini aşan OS kurmasın kardeşim.
Dur, bir bakayım göz ardı listeme... Güzel güzel maşallah büyüyor.

Açıklamaları var zaten hizmetlerde. Açıklamalara tıklayıp açın, hangisini kapatacağınıza kendiniz karar verin.

Bende onu diyorum 7'ye geçme.

Windows 8 32 de yükledim Windows 10 32 Bit'te arasında pek fark yok gibi kasma olayında 6 GB RAM var 1 GB ekran kartı DDR 2 anakart AMD.
Antivirüs programı ile de bilgisayarınız yorulabilir ama güvenlik istiyorsanız indirin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    105,2 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı