Windows Home'dan Pro'ya geçiş

menfes

Hectopat
Arkadaşlar PC'de Win 10 Home kurulu. USB'ye Win 10 Pro indirirdim diyelim. 120GB SSD'ye Win 10 Pro kurunca diğer HDD'lerden ve SSD'den bir şey silinir mi? 1TB HDD'de oyun, 250GB HDD'de fotoğraflar var. Bir de 120GB SSD'ye Windows 10 Pro kurduktan sonra SSD'de programlar yüklü (Chrome-Kaspersky-FurMark falan) onlarda silinecek mi?

Hiçbir şey silinmesin istiyorum kısaca sadece Win 10 Home silinsin ve Win 10 Pro kurulsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biçimlendirme ekranında sadece SSD nizi biçimlendirin diğer iki harddiski ellemeyin. Bir de Pro'ya neden geçiyorsunuz ikisi arasında çok farklı bir şey yok ki kullanın gitsin, hem hiçbir şeyim silinmesin diyorsunuz zaten.

Biçimlendirme ekranında sadece SSD nizi biçimlendirin diğer iki harddiski ellemeyin. Bir de Pro'ya neden geçiyorsunuz ikisi arasında çok farklı bir şey yok ki kullanın gitsin, hem hiçbir şeyim silinmesin diyorsunuz zaten.
pro lisans keyim var. ssd biçimlendirirsem windows silineceği için nasıl olacak biostanmı sileceğim? ssd programları tekrar yüklerim sıkıntı yok. ama hdd deki fotoğraflar ve oyunlar çok fazla gb

Pro lisans Key'im var. SSD biçimlendirirsem Windows silineceği için nasıl olacak biostanmı sileceğim? SSD programları tekrar yüklerim sıkıntı yok. Ama HDD'deki fotoğraflar ve oyunlar çok fazla GB.

Hocam BIOS ile işiniz yok sizin, bilgisayar açılırken Boot tuşuna basıp Boot menüsüne gelin ve flash diskinizi seçin. Daha sonra disk biçimlendirme kısmına geldiğinizde fotoğraflarınız ve oyunlarınız olan harddisklere dokunmayın. Sistem diski olan SSD'ye sil, yeni ve biçimlendir yapın. Bu sayede oyunlarınız ve fotoğraflarınız silinmeyecek.Lisans anahtarınızı zaten kurulum sırasında isteyecek oraya girersiniz.

Hocam BIOS ile işiniz yok sizin, bilgisayar açılırken Boot tuşuna basıp Boot menüsüne gelin ve flash diskinizi seçin. Daha sonra disk biçimlendirme kısmına geldiğinizde fotoğraflarınız ve oyunlarınız olan harddisklere dokunmayın. Sistem diski olan SSD'ye sil, yeni ve biçimlendir yapın. Bu sayede oyunlarınız ve fotoğraflarınız silinmeyecek.Lisans anahtarınızı zaten kurulum sırasında isteyecek oraya girersiniz.
Hatırladım şimdi hocam. Ssd ye kurma bölümünde biçimlendirme seçeneğide vardı. ilk önce biçimlendireyim sonra kurayım değil mi?

Hatırladım şimdi hocam. SSD'ye kurma bölümünde biçimlendirme seçeneğide vardı. İlk önce biçimlendireyim sonra kurayım değil mi?

İlk önce silin, sonra yeni deyip biçimlendirin. Bunları yapınca kurmuş oluyorsunuz zaten, başka yapılacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı