4 437190 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 4 10 Mart 2021 #1 Valorant'tan sebepsiz HWID ban yedim, ben de spoofer yükledim, açtım ama programı kapatmama rağmen internete giremiyorum. Nasıl çözebilirim? Ve de Pardus'umda internete girebiliyorum, Windows'da giremiyorum.
Valorant'tan sebepsiz HWID ban yedim, ben de spoofer yükledim, açtım ama programı kapatmama rağmen internete giremiyorum. Nasıl çözebilirim? Ve de Pardus'umda internete girebiliyorum, Windows'da giremiyorum.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.443 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 22 Mart 2021 #2 HWID Spoofer programı açık kaldıkça ayarlar değişmez, bir kez değiştirir; kalıcı olur. Programdan "Geri al" gibi bir tuş varsa geri alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
HWID Spoofer programı açık kaldıkça ayarlar değişmez, bir kez değiştirir; kalıcı olur. Programdan "Geri al" gibi bir tuş varsa geri alabilirsiniz.