Windows için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan BirEfe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 146

BirEfe

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 2-2, 5K.
Guilkit KK3 Pro, 8BitDo Ultimate 2C falan düşündüm ama sormadan almayayım dedim ne dersiniz?
İlk kez gamepad kullanacağım bu arada şuna göre iyi kötü derseniz anlamam ve deadzone falan ne demek bilmiyorum. İleride pişman etmeyecek önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O modelleri bilmem ama ben Logitech aldım ve defalarca düşmesine, hor kullanılmasına rağmen şu an sıkıntı yok. (kendi deneyimim başkasını bilemem)

Bütçem 2-2, 5k.
Guilkit KK3 Pro, 8BitDo Ultimate 2C falan düşündüm ama sormadan almayayım dedim ne dersiniz?
İlk kez gamepad kullanacağım bu arada şuna göre iyi kötü derseniz anlamam ve deadzone falan ne demek bilmiyorum. İleride pişman etmeyecek önerilerinizi bekliyorum.

Deadzone Gamepad'in ölü bölgesidir. Deadzone ne kadar az olursa o kadar hassas olur analogların. Yani özellikle rekabetçi oyunlarda kullanacaksan FIFA tarzı deadzone testlerine bakman lazım. 8BitDo Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum Amazon'dan alman lazım. Gamepad için Wraith sitesine bakabilirsin en son baktığımda uygun fiyata güzel gamepadler vardı.

Deadzone Gamepad'in ölü bölgesidir. Deadzone ne kadar az olursa o kadar hassas olur analogların. Yani özellikle rekabetçi oyunlarda kullanacaksan FIFA tarzı deadzone testlerine bakman lazım. 8BitDo Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum Amazon'dan alman lazım. Gamepad için Wraith sitesine bakabilirsin en son baktığımda uygun fiyata güzel gamepadler vardı.
8bitdo Gizala satıyor galiba trendyol üzerinden gördüm ben de

Hocam o paraya çıkmama değer mi bilemedim yani dediğim gibi çok teknik bir oyuncu değilim üzmeden uzun götürsün yeter.

8BitDo Ultimate 2C vardı bende bir de. Ona da bakabilirsin o da güzel kol ama joysticklerinden biri bastırdığımda basmıyor. O fonksiyonu hiç kullanmadığım için önemsemedim.

hocam o paraya çıkmama değer mi bilemedim yani dediğim gibi çok teknik bi oyuncu değilim üzmeden uzun götürsün yeter.

Gamesir nova 2 lite nasıldır?
Nova 2 Lite bu bütçelerde en iyisinden biri olur hocam, ürünü 1-2 hafta kullanma fırsatım oldu, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

Nova 2 Lite bu bütçelerde en iyisinden biri olur hocam, ürünü 1-2 hafta kullanma fırsatım oldu, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Hocam spesifik olarak COD için iyi mi Fifa için iyi mi falan demeyeceğim ortalama olarak kaliteli olduğunu duydum. Peki malzeme kalitesi nasıldır? Premium bi hissiyat var mı? Erken bozulmasını istemem.

Hocam spesifik olarak COD için iyi mi Fifa için iyi mi falan demeyeceğim ortalama olarak kaliteli olduğunu duydum. Peki malzeme kalitesi nasıldır? Premium bi hissiyat var mı? Erken bozulmasını istemem.
Malzeme kalitesi şöyle söyleyim.

Stickler ve triggerlar hall effect zaten, yani kolay kolay bozulmazlar.

Onun harici d-pad ve bumperlar mekanik, yani mekanik olmasının avantajları hem hissiyat olarak daha iyi hem de membrana göre daha uzun ömürlü.​

ABXY tuşları membran, ona da yapcak bir şey yok çünkü bu bütçede hepsi böyle sayılır. Yine de membran olsa bile herhangi bir sallantı olmadığı için gayet de güzeldi hissiyat olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı