Windows için iyi bir edit programı önerisi

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.320
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, ekipman ve sistem olarak sistemim edit için elverişli. Ben de oynadığım oyunlarda highlightlarımı birleştirip ortaya güzel çalışmalar çıkarmak istiyorum. Camtasia kullaniyordum ama ben artık daha profesyonel ve öğrenmesi çok zor olmayan bir programa geçmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada urettigim videoları hem YouTube üzerinden yayınlamayı hem de arkadaş arasında izlemeyi de düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ekipman ve sistem olarak sistemim edit için elverişli. Ben de oynadığım oyunlarda highlightlarımı birleştirip ortaya güzel çalışmalar çıkarmak istiyorum. Camtasia kullaniyordum ama ben artık daha profesyonel ve öğrenmesi çok zor olmayan bir programa geçmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada urettigim videoları hem YouTube üzerinden yayınlamayı hem de arkadaş arasında izlemeyi de düşünüyorum.

Filmora9 ya da Vegas Pro.
Filmora9 camastiadan daha ayrıntılı kullanımı orta.
Vegas Pro zor aşırı ayrıntılı camastiadan geçecekseniz filmora9 öneririm kendimde kullanıyorum :D.

Seni zorlamayacak ve hızlı öğrenebileceğiniz orta düzeyde filmora 9 var ama profesyonel bir şey yapmak istiyorum dersen Vegas Pro bir de YouTube kanalını açınca bize de atar mısın? Destek veririz.

Silinen üye 266150, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı