Windows için iyi bir edit programı önerisi

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.320
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, ekipman ve sistem olarak sistemim edit için elverişli. Ben de oynadığım oyunlarda highlightlarımı birleştirip ortaya güzel çalışmalar çıkarmak istiyorum. Camtasia kullaniyordum ama ben artık daha profesyonel ve öğrenmesi çok zor olmayan bir programa geçmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada urettigim videoları hem YouTube üzerinden yayınlamayı hem de arkadaş arasında izlemeyi de düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
After Effects video montaj programı değildir,adından da anlaşılacağı üzere efekt üretmenize ve efekt tabanlı kısa videolar, geçiş efektleri ve yazılar üretmenize yarar. Öğrenmesi de video montaj programına göre daha zordur. Profesyonel montaj programları Adobe premier, edius, avid, sony vegas, final cut gibi programlardır. Bunların öğrenme kolaylığı da üç aşağı beş yukarı aynıdır. Arayüze aşina olduğunuz an geri kalan her şey birbiriyle neredeyse aynı.

Arkadaşlar biraz araştırdım. Filmora 9,Premiere Pro ve Vegas Pro arasında kaldım. Kullanım ve işlevsellik açısından hangisini önerirsiniz. Filmora 9'un arayüzünü beğendim açıkçası.

Arkadaşlar biraz araştırdım. Filmora 9, Premiere Pro ve Vegas Pro arasında kaldım. Kullanım ve işlevsellik açısından hangisini önerirsiniz. Filmora 9'un arayüzünü beğendim açıkçası.

Aralarından sana Premiere Pro öneririm ama şöyle yap.İlk başta filmora 9 öğren benim öğrenmem 2 gün aldı ardından videolarını filmora 9 ile editlerken bir yandan Premiere Pro öğren. Uzun süreli video çekeceksen filmora 9 gibi yaptıklarının bir sınırı olan program seni kısıtlar ve kendini çok geliştiremezsin ama tam aksine Premiere Pro programı ile kendini ne kadar geliştirirsen ve ne kadar hayal gücünü kullanırsan o kadar iyi iş çıkarırsın.

Arkadaşlar merhaba, ekipman ve sistem olarak sistemim edit için elverişli. Ben de oynadığım oyunlarda highlightlarımı birleştirip ortaya güzel çalışmalar çıkarmak istiyorum. Camtasia kullaniyordum ama ben artık daha profesyonel ve öğrenmesi çok zor olmayan bir programa geçmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada urettigim videoları hem YouTube üzerinden yayınlamayı hem de arkadaş arasında izlemeyi de düşünüyorum.

Sınırları zorlamak ve hayal gücünüze güvenmek isterseniz önerim Vegas Pro ve After Effects'ten yanadır.

Vegas pronun bugüne kadar neredeyse tüm sürümlerini kullandım ve hepsi ama HEPSİ durduk yere kapanıyor. 16GB ram var hepsini kullanıma veriyorum ama program yine de bir şekilde kapanıyor. İşlemci desen iyi ekran kartı iyi ne yaparsam yapayım bu soruna çözüm bulamadım. Yahu montajı yaparken milyon defa kapanmasını geçtim videoyu başlat butonuna basınca kapanıyor bu program. BAŞLAT BUTONU. Evet yanlış okumadınız videoyu başlatıp duraklatırken program kapanıyor. Nefret etmeme rağmen verdiği özgürlük ve yıllardır alışmış olmamdan ötürü değiştirmeyi düşünmüyorum. Değiştiremiyorum da diyebiliriz. Size de öneriyorum. Bu arada umarım bunun sebebi ryzen işlemci kullanıyor olmam değildir. Öyleyse kafayı yerim

After efects öneririm.

Silinen üye 266150, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı