Windows ikincil diskten açılıyor

Droothe

Femtopat
Katılım
26 Ocak 2024
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarımda bir adet 120 GB SSD, bir adet 320 GB HDD disk takılı ve 120 GB SSD olanda Windows kurulu ancak bilgisayarı SSD'den başlatınca işletim sistemi bulunamadı reset için CTRL+alt+del yapın diyor. HDD'den başlattığımda ise normal Windows başlıyor. Bu her zaman sorun olmuyor ancak ikinci işletim sistemi yüklediğimde çok fazla sorun çıkarıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? SSD'ye Windows Boot Manager mı taşımam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bios'tan hangi hdd ile başlatmak istiyorsan bios first boot device seçmen gerekli. 120 gb da kurulu olan windows sorunsuz ise başlatma sorun olmayacaktır.
 
BIOS'tan hangi HDD ile başlatmak istiyorsan BIOS first boot device seçmen gerekli. 120 GB da kurulu olan Windows sorunsuz ise başlatma sorun olmayacaktır.

Hocam zaten Windows kurulduktan sonra da Hangi diske kuruluysa varsayılan olarak o diskten başlar.
 
Hayır arkadaşlar önceki kurulumda da bu sorun vardı sebebini bilmiyorum ama BIOS'tan SSD ile başlattığımda System not found ctrl+alt+del for restart yazıyor ama sistemin kurulu olmadığı diskten başlattığımda Windows başlıyor.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı