Windows imajının içinde tehdit bulundu

Makaleler
18
1717931213138.png

RAR dosyasını aramış, RAR'ın içindeki ISO'yu bulmuş. ISO'nun içini kurcalayıp System32'den bunu bulmuş. Technopat'tan edindiğim bir ISO. Bence virüs değil bu ama neden böyle bir şey olmuş olabilir ki?

VirusTotal'e alamıyorum çünkü çok derinde. Install Wim'den bulmuş. Otomatik tarama.

Yanlış alarm dikkate almaya gerek yok. Kullandığınız sistemle Win7 dosyasını kendi sisteminizde sanmıştır :D O yüzden sistem dosasını değiştirmiş diye düşünüp zararlıyı yapıştırmış olabilir.
Yapay zeka ile akıllandırıyorlar ama kendi dosalarını ayırt edemiyorlar maalesef.

Yanlış alarm dikkate almaya gerek yok. Kullandığınız sistemle Win7 dosyasını kendi sisteminizde sanmıştır :D O yüzden sistem dosasını değiştirmiş diye düşünüp zararlıyı yapıştırmış olabilir.
Yapay zeka ile akıllandırıyorlar ama kendi dosalarını ayırt edemiyorlar maalesef.
Bunları bildirmenin bir yolu var mı hocam? Başkasına çıkmazdı en azından.
Yanlış pozitif gibi duruyor.
False-Pozivite olduğunu fark ettim zaten.

Defender Windows 10'da daha yumuşaktı. 11'de arka planda hep bir şeyler yapıyor ve RAR'ları ayıklayıp içlerine bakıyor. AV değiştireceğim veya direkt kapatacağım böyle giderse. Pili dahi bitiriyor.
Hocam selamlar sizi görmeyeli uzun zaman olmuştur nasılsınız umarım iyisinizdir...

Dosyayı paylaşma imkanınız olursa incelemek isterim.
Teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi Wim dosyasından bulduğu için ben evde çıkaramadım.

Şükür ben iyiyim hocam sizi sormalı siz de iyisinizdir umarım.

Bunları bildirmenin bir yolu var mı hocam? Başkasına çıkmazdı en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı