Windows indirme aracı 0xC1800103 - 0x90002 sorunu

ismailyurekk

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma USB flash bellek ile format atacağım fakat formatı USB'ye yüklerken bu hatayı alıyorum. Bunun nasıl önüne geçebilirim? Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. Yaklaşık 5-6 kere denedim fakat olmuyor. İnternetimle alakalı hiçbir problem yok. Şimdiden teşekkürler.

2018-12-05 (4).png

Dostum öncelikle ilgin ve alakan için teşekkür ederim. Şu anda da farklı bir hata alıyorum. Bilgisayarı Windows 10 yüklenmiyor diye kendi başlat menüsünden sıfırladım. İyi, güzel her şey silindi fakat “Cpu ve bellek” hatası yeniden çözülmedi. Üstüne bir de anakartımı güncelledikten sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Masaüstü ekranına kadar geliyor fakat tam şifre yazma menüsü gelecekken bir mavi ekran geliyor bilgisayarı yeniden başlat vs. Gibi alternatifleri olan. Gerçekten işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum.

ISO dosyasını sıkıntısız şekilde indirdim.

İlk başta ISO dosyasını indirmek için Microsoft'un sitesine gidin.

Eki Görüntüle 349586

Bu ekrana geldiğiniz zaman F12 Tuşuna Basın. Ve Sekmeyi yenileyin.

Eki Görüntüle 349591

Karşınıza böyle bir ekran gelecek. 1. Alanda Nokia Lumia 520 seçili olsun. 2. adımda sürüm ve dili seçin. Onayla deyin.

Ardından karşınıza 32 Bit ve 64 Bit Seçeneklerinin olduğu alan gelecek.

Eki Görüntüle 349593

Bu ekran geldiği zaman sekmeyi falan yenilemeyin. Tarayıcıyı kapatmayın. Sağ alttaki saat ve tarih üzerine sağ tıklayın Tarih/Saat Ayarla deyin. Tarihi 2 yıl geriye alın. Ardından 64 Bit seçeneğine tıklayın. Bu adımdan sonra Microsoft sunucularından en son sürüm ISO dosyası inmeye başlayacaktır. Dosya inene kadar saat ve tarihi güncellemeyin
. Başka bir işlem yapmayın çünkü saat ve tarih yanlış olduğundan sertifika hatası alıp tarayıcılarda internete giremezsiniz. Dosya inene kadar sabredin. ISO dosyası indikten sonra aşağıdaki linkteki video ile USB diske yazdırırsınız.

Windows 10 USB Oluşturma

Bu işlemi Google Chrome'da yaptığımda sendeki F12 menüsü gibi bir menü gelmiyor karşıma. Sadece İnternet Explorer'da geliyor bu menü Onda'da lumia 520 değil 950 olarak var o şekilde deneyeceğim umarım olur.
@@NooName Dostum şu anda formatı attım. Çok teşekkür ederim. Mavi ekran hatası'da çözüldü. Şu Anda'da "CPU-BELLEK-DİSK" çok yoğun bir şekilde çalışmakta buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Anakart: Asus Prime B350M-A.
Ekran Kartı: Msi 1050 ti Gaming 4 gb.
İşlemci: Amd Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor.
Sdd: Samsung 120 gb var fakat hangi model olduğunu yada sürümünü bilmiyorum.
Ram: 8 Gb DDR 4 diye hatırlıyorum fakat emin değilim.

Evet bu şekilde kurdum yazılımı.
Dostum şuanda anlık böyle gözüküyor fakat kafasına göre artıyor iniyor ilginç. Sesli bağlantı kurabileceğimiz discort vs. tarzında bir program kullanıyorsan görüşsek daha sağlıklı olur gibime geliyor eğer senin için uygunsa. Şuanda bilgisayara program,oyun vs. yüklüyorum çok yüksek ihtimalle o yüzden oynamalar oluyordur. 1-2 Saate bir çok yazılımı kurmuş olurum. Ondan sonra belli eder kendini.

Dosya Ekleri

• qwdeqw.png
    qwdeqw.png
    15 KB · Görüntüleme: 48
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı