Windows İndustry Pro 8.1'e Windows 10 Rezerve Alma Yolu

Benimde x64 bende sorunsuz çalıştı. @Recep Baltaş abi bi el atar mısın.

Konunuzun linkini atar mısınız?

Daha acilmadi konu kardesim burada belirttigim gibi.

Konu belirttigim gibi gozlem asamasinda daha windows 8.1.1 pro indirme linki lazim bana guncel
Eğer para vererek almak istiyorsan:
Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM
Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit OEM CD-KEY GLOBAL - Buy cheap - G2A.COM
bu windowslardan birini alabilirsin. eğer para vermeden windows kullanmak istiyorum dersen
Microsoft DreamSpark a üye olup öğrenci için yapılan ücretsiz windows 8.1 alabilirsin.

Şöyle olmuyor muydu ya simdi indirsem key istese keyi girsem deneme sureci oluyor ya

Ya ben korsan kullanıyorum bana da ücretsiz rezerve geldi. Sabah açtım başlat menüsünde Windows simgesi var. Baktım ki rezerve için ücretsiz gönderdim.
Kardesim nereden indirdin lutfen yardimci ol ya

Ya ben korsan kullanıyorum bana da ücretsiz rezerve geldi. Sabah açtım başlat menüsünde Windows simgesi var. Baktım ki rezerve için ücretsiz gönderdim.
Korsanlara gelir ama yükleme sırasında korsan olduğu anlaşılırsa windows 10 a geçemezsin.

Şöyle olmuyor muydu ya simdi indirsem key istese keyi girsem deneme sureci oluyor ya

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Korsanlara gelir ama yükleme sırasında korsan olduğu anlaşılırsa windows 10 a geçemezsin.
Kardeşim gerek yok Windows 10 korsanını yüklerim.
Neyi nereden indirdim kardeşim. Ben mayıs güncellemeli iso dosyanı indirdim bilgisayarıma kurdum. Bilgisayarım orijinal gibi kullanıyorum. İndirdiğim siteden 2 sene kullanıyorum sorun yok. Birde ben programla lisanslı yorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…