Windows İndustry Pro 8.1'e Windows 10 Rezerve Alma Yolu

Şimdi merak ettiğim bir husus var yanlışlıkla x86 sürümünü yükledim. Ama işletim sistemim 64 BİT şimdi tekrar x64 bit sürümünü mü indireyim, yoksa bir şey yapmama gerek yok mu ? korkum windows 10'un 32 BİT olarak inmesi.

Ben pcyi yeni topladim windowsu daha yeni kurucam. O attiginiz konu 2013 yilinda ki guncelleme kaldirilmis linkler bana windows 8.1.1 64bit turkce lazim indirebilecegim uefi destekli olsun lutfen

x86 da rezerve ettim.

SypeR

Ben pcyi yeni topladim windowsu daha yeni kurucam. O attiginiz konu 2013 yilinda ki guncelleme kaldirilmis linkler bana windows 8.1.1 64bit turkce lazim indirebilecegim uefi destekli olsun lutfen
En güncel sürümü indirmene gerek yok windows u kurduktan sonra girersin windows update ye oradan yüklersin illa son sürüm yüklemene gerek yok.

@Resul.A neden olmadı acaba ? Sisteme yeni format attım. Bir sürü güncelleştirme var onları yapmadığımdan olabilir mi ?

@KranosChara 1.3 GB'lık bir güncelleştirme toplam olarak. Bende başlarsam bugün bitmez diye yarına erteledim.

Şöyle olmuyor muydu ya simdi indirsem key istese keyi girsem deneme sureci oluyor ya

Kardesim nereden indirdin lutfen yardimci ol ya
Ben sana şimdi linki atarım da reklam olur kardeş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…