Windows "inpoutx64.sys" dosyası hatası

Skirzx

Decapat
Katılım
20 Kasım 2018
Mesajlar
7
Windows\system32\drivers yolunda bulunan dosyayı sildiğim de ve PC yeniden başladığım da dosya tekrar yükleniyor. Birçok farklı şekilde sildim (güvenli mod, unlocker vb.) ama her seferde tekrar yüklendi. Dosyayı silme amacım Valorant isimli oyunun anti-cheat(Vanguard) programın hata vermesidir. Dosyayı nasıl kalıcı olarak silebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • hata.png
    hata.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 358
Bendede 'inpoutx64.sys' hatası var ve bilgisayarım markası monster nasıl çöüzülüceğini biliyorsan yardımcı olabilrimisin.
Hocam o dosya Monster Kontrol Merkezi'nin bir kaynak dosyası. Zararlı bir dosya değil. Dosyayı silip tekrar gelmesini istemiyorsan Monster Kontrol Merkezi programını kaldırman gerekiyor.
 
Olayın marka ile bir alakası yok, masaüstü bilgisayarımda da aynı sorunu yaşıyorum.
Bu yüzden büyük ihtimalle oyun grafik hatası vererek çöküyor.
 
Merhaba siteye sırf bu sorun için üye oldum Monster marka Windows 10 en güncel şekilde kurulu bilgisayar aldım aynı hatayı alıyorum. Vanguard aynı dosyayı blockluyor. Riot'a ticket attım saçma bir yanıt aldım. Benden tüm ekran kartı sürücülerini silip baştan yüklememi söylediler ama bilgisayar yepyeni her driver güncel ve düzgün. Oyun sıkıntısız çalışıyor. Bilgisayar sıkıntısız çalışıyor. Bir fikri olan var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı