Windows Insider 0x8000ffff hatası

Nokya

Picopat
Makaleler
4
Yer
Plüton
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung M2 256 GB
Ekran kartı
AMD Vega 8
İşlemci
Ryzen 5 3500U
Windows 11 LTSC 24H2 kullanıyorum ve Insider dev kanalındaki 26120.2415 güncellemesini yüklemeye çalışınca başlıktaki hatayı alıyorum. Yeniden başlatma, Windows Update hizmetini yeniden başlatma vb. denedim. Windows sorun gidericiler kaldırılmış, beni "yardım alın" uygulamasına atıyor. Orada ilerlediğimde sorunu tanılamaya çalışıyor ama uzun süre beklesem de sorun tanılanmıyor. Bilgisayarım Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor.

Ayrıca 26120.2122 güncellemesinin daha önce yüklendiğini gösteriyor ama yapı numarası 26100.2033 olarak görünüyor.

Insider güncellemeleri hariç güncellemeler sorunsuz yükleniyor. Ne yapmalıyım?

Güncelleme: Yardım alın uygulaması sorunu tanıladı ama çözemedi.

Son düzenleme:
Insider dev kanalındaki güncellemeleri yüklerken bu hatayı almanın yaygın bir durum olduğunu biliyorum. Denediğin yeniden başlatma ve Windows Update hizmetini yeniden başlatma gibi çözümler iyi başlangıçlar.

Bu durumda birkaç şey daha deneyebilirsin. Öncelikle, Komut İstemi'ni yönetici olarak açarak şu komutları çalıştırmayı deneyebilirsin: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth ve ardından sfc /scannow. Bu komutlar, sistem dosyalarını onarmaya yardımcı olabilir.

Ayrıca, Windows Update önbelleğini temizlemek de faydalı olabilir. Bunun için C:\Windows\SoftwareDistribution\Download klasörüne gidip içindeki dosyaları silmeyi deneyebilirsin.

Eğer hala sorun yaşıyorsan, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturup oradan güncellemeyi denemek de iyi bir fikir olabilir. Bazen mevcut hesapta sorunlar olabiliyor.

Son olarak, güncellemeleri Microsoft’un resmi web sitesinden manuel olarak indirip yüklemeyi de düşünebilirsin. Eğer bu adımlar işe yaramazsa, belki biraz beklemek ya da farklı bir Insider kanalını denemek en iyisi olacaktır.

Deniyorum, teşekkürler.

Çözülmedi maalesef ama zaten son zamanlarda sorunlar yaşıyorum, bilgisayara format atacağım. Yine de teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…