- RAM
- 8 GB
- SSD veya HDD modeli
- Samsung M2 256 GB
- Ekran kartı
- AMD Vega 8
- İşlemci
- Ryzen 5 3500U
Windows 11 LTSC 24H2 kullanıyorum ve Insider dev kanalındaki 26120.2415 güncellemesini yüklemeye çalışınca başlıktaki hatayı alıyorum. Yeniden başlatma, Windows Update hizmetini yeniden başlatma vb. denedim. Windows sorun gidericiler kaldırılmış, beni "yardım alın" uygulamasına atıyor. Orada ilerlediğimde sorunu tanılamaya çalışıyor ama uzun süre beklesem de sorun tanılanmıyor. Bilgisayarım Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor.
Ayrıca 26120.2122 güncellemesinin daha önce yüklendiğini gösteriyor ama yapı numarası 26100.2033 olarak görünüyor.
Insider güncellemeleri hariç güncellemeler sorunsuz yükleniyor. Ne yapmalıyım?
Ayrıca 26120.2122 güncellemesinin daha önce yüklendiğini gösteriyor ama yapı numarası 26100.2033 olarak görünüyor.
Güncelleme: Yardım alın uygulaması sorunu tanıladı ama çözemedi.Windows 11 LTSC 24H2 kullanıyorum ve Insider dev kanalındaki 26120.2415 güncellemesini yüklemeye çalışınca başlıktaki hatayı alıyorum. Yeniden başlatma, Windows Update hizmetini yeniden başlatma vb. denedim. Windows sorun gidericiler kaldırılmış, beni "yardım alın" uygulamasına atıyor. Orada ilerlediğimde sorunu tanılamaya çalışıyor ama uzun süre beklesem de sorun tanılanmıyor. Bilgisayarım Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılıyor.
![]()
![]()
![]()
Son düzenleme: