Selamlar, Windows Insider programına katılmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden siteden winfows 11 insider e kayıt olfunmu bide sistem öz3lliklerin nedir ve windows 10 un ne sürümünü kullanıyosunSelamlar, Windows Insider programına katılmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1090113
Hayır olmadım sistem özelliklerim işlemcim i5 10600 anakart msi mpg z490 gaming plus ekran kartı rtx 2060 msi ventus oc windows sürümü 21h1Önceden siteden winfows 11 insider e kayıt olfunmu bide sistem öz3lliklerin nedir ve windows 10 un ne sürümünü kullanıyosun
Kayıd olup deneyin kesin olucaktırHayır olmadım sistem özelliklerim işlemcim i5 10600 anakart msi mpg z490 gaming plus ekran kartı rtx 2060 msi ventus oc windows sürümü 21h1
Hangi site burası mı? Windows Insider ProgramÖnceden siteden windows insider e kayıt olman gerekiyo
Kayıd olup deneyin kesin olucaktır
Olmazsa technopat kanalındaki yeni vidiodaki programı kurup destek liyomu ona bakın
Hayır resmi microsoft un sitesindenHangi site burası mı? Windows Insider Program
Link atabilir misiniz benim attığım sitede kendi sitesi.Hayır resmi microsoft un sitesinden
Link atabilir misiniz benim attığım sitede kendi sitesi.
Usta ikiside aynı xd neyse teşekkürlerThe Windows Insider Program
Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better.insider.windows.com
Usta ikisi de aynı xd neyse teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.