Windows Insider yoluyla Windows 11'e geçilmeli mi?

Evet geri dönebilirsin. Ama tekrar uyarıyorum, dizüstü kullanıyorsan sonraki sürümü bekle.

Dizüstü kullanmıyorum masaüstü bilgisayara sahibim ve bilgisayarımda GTX 1650 Super R5 3600 B450 anakart var sizce geçmeli miyim?
Hocalarım bu arada Windows 11 geçerken format tarzı bir şey oluyor mu yani tüm sistem dosyalarım silinecek mi?

Uygulamaların falan silindi mi?
Hayır.
Geçilir mi geçilmez mi yazar mısınız bende çok istiyorum geçmeyi TPM ve işlemci olarak tüm gereksinimleride karşılıyor sistemim sadece dedikleri kadar çok hata var mı merak ettim kullanılamayacak kadar olmasında küçük 3 5 hata görmezden gelinebilir.
Çok hata yok şuanlık. Geçebilirsiniz.

Dizüstü kullanmıyorum masaüstü bilgisayara sahibim ve bilgisayarımda GTX 1650 Super R5 3600 B450 anakart var sizce geçmeli miyim?
Hocalarım bu arada Windows 11 geçerken format tarzı bir şey oluyor mu yani tüm sistem dosyalarım silinecek mi?
Windows Update üzerinden yap. Geçebilirsin, dosyaların silinmez.

O zaman kararımı verdim Windows 11'e geçeceğim.
Hocalarım yardımınız lazım tüm sistem gereksinimlerim fazlasıyla karşılamasına rağmen Windows Insider Windows 11 için en düşük sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor bir bug olduğunu düşünüp ona rağmen geçtim ama şu anda Windows 10 21H1 güncellemeleri indiriliyor. @IronIT @456593 @382019.

Son düzenleme:
Hocalarım yardımınız lazım tüm sistem gereksinimlerim fazlasıyla karşılamasına rağmen Windows Insider Windows 11 için en düşük sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor bir bug olduğunu düşünüp ona rağmen geçtim ama şu anda Windows 10 21H1 güncellemeleri indiriliyor. @IronIT @456593 @382019.
ISO konusundaki linkten indirip o şekilde kurulum yap bence.

ISO ile kurulum yapmayı dene.

Ben geçtim. Dayanamadım beklemeye. Çok begendim. Öncelikle animasyonlar filan çok hızlı ve şimdiye kadar gördüğüm en akıcı windows olmuş. Hiç bir dosyama filan da zarar gelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı