- Makaleler
- 18
Daha fazla
Arkadaşlar bugün AutoCad programını yüklemeye çalışıyordum fakat İnstall'e tıklar tıklamaz hata verdi, daha sonra bunun Windows Installer'ın başlatılamamasından kaynaklandığını öğrendim. Hizmetleri kontrol ettiğimde gerçektende çalışmıyordu, bende "Başlat"a tıkladım fakat "Hata 2: Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor" diye bir hata ile karşılaştım. En basitinden Windows Installer indiriyim dedim fakat denediğim her seferinde "Bu komutu islemek için yeterli depolama alanı yok" uyarısı ile karşılaştım.
Farklı olarak System32'den Msi.dll ve bunu gibi birkaç dosyanın adını değiştirmeyi denedim ama bu seferde System32'ye müdahale iznim olmadığını söyledi.
"Çalıştır" ile tekrar başlatmayı denedim fakat hiçbir değişiklik olmadı.
Bugün bir proje yetişrmem lazım ve AutoCad kuramıyorum, şu anda farklı bir sürümünü daha indiriyorum fakat eğer Windows Installer çalışmazsa büyük ihtimalle gene aynı hatayla karşılaşma ihtimalim var. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Farklı olarak System32'den Msi.dll ve bunu gibi birkaç dosyanın adını değiştirmeyi denedim ama bu seferde System32'ye müdahale iznim olmadığını söyledi.
"Çalıştır" ile tekrar başlatmayı denedim fakat hiçbir değişiklik olmadı.
Bugün bir proje yetişrmem lazım ve AutoCad kuramıyorum, şu anda farklı bir sürümünü daha indiriyorum fakat eğer Windows Installer çalışmazsa büyük ihtimalle gene aynı hatayla karşılaşma ihtimalim var. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.