Windows is hibernated. Will not be able to remount read-write. Run chkdsk hatası

mertuykuseven

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, Mac OS X Mavericks videosunda olan her şeyi harfiyen yaptım. Kurulum gerçekleşti, tekrar usb'den boot yaptım, önüme USB, Windows, Mavericks, Windows Kurtarma gibi Clover Boot geldi yine, kurulum yaptığım Mavericks'i seçtim yazılar akmaya başladı fakat kaldı öyle.

PHP:
windows is hibernated. will not be able to remount read-write. run chkdsk
hatası verdi ve kaldı öyle.

- - - Güncellendi - - -

Tamamdır, ikinci denememde sorun düzeldi fakat şuan bir sorun geldi: Mouse çalışmıyor! Mouse pad'im çalışmıyor, laptopun kendi mouse'unu kullanmak istiyorum, bunu nasıl çözebilirim?

Musepad'inizle ilgili kext dosyasını indirip sisteme kurulumda önerilen yazılımla tanıtmanız lazım. Sistem library extention içine kext dosyasını atman lazım.
Tam modelini touchpadin yazarsan geniş açıklama yapıp yardımcı olurum.

Öncelikle ilk sorun genelde Windows'un düzgün kapatılmamasından kaynaklanır. Windows'u düzgün kapatırsanız NTFS dosya sistemi kilitlenmez.

Laptop klavyesi ve Touchpad'i eski PS/2 portunu kullanır. Bu yüzden VooDoo PS2 Kext'sini Multibeast 6.1.0 içinden seçip yükledikten sonra sistemi yeniden başlatmanız sorunu çözecektir.

Laptop klavye ve mouse sistem yükleme sonrası çalışmıyorsa Multibeast indirin. (Mountain Lion için olan multibeast 5.5 işinizi görecektir.) Programı açın.
Drivers-Bootloaders seçeneği yanımdaki oku tıklayın, alt seçeneklerden Miscellaneous yanındaki oku tıklayın yine alt seçeneklerden PS/2 Keyboard/Mice and seçeneğini tik koyarak işaretleyin ve Maverick bölümüne yükleme yapın.

Klavye ve mouse çalışacaktır.

Not:Başka hiçbir seçim yapmayın. Kolay Gelsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı