Riggsythe Hectopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 26 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2016 #1 Merhaba forum sakinleri, başlıkta belirttiğim gibi kullanmakta olduğum windows 10 pro işletim sistemini kaldırmanın ve bilgisayarı ilk aldığım hale getirmenin bir yolu var mıdır?
Merhaba forum sakinleri, başlıkta belirttiğim gibi kullanmakta olduğum windows 10 pro işletim sistemini kaldırmanın ve bilgisayarı ilk aldığım hale getirmenin bir yolu var mıdır?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #2 HDD çıkarıp silebilirsin.
Riggsythe Hectopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 26 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2016 #3 bunu yapma amacım uefi olarak tekrardan kurmak ama pek bilgili değilim çıkartıp silme işlemi tam olarak nasıl yapılır bilgin varsa yazabilirmisin
bunu yapma amacım uefi olarak tekrardan kurmak ama pek bilgili değilim çıkartıp silme işlemi tam olarak nasıl yapılır bilgin varsa yazabilirmisin
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #4 UEFİ kurulum için silme işlemi yapmana gerek yok. Gerekli videolar bunlar. İzler isen kolayca yapabilirsin. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
UEFİ kurulum için silme işlemi yapmana gerek yok. Gerekli videolar bunlar. İzler isen kolayca yapabilirsin. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
lawlies Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #5 Silmek gerekli değil derken? Denedim fakat kabul etmedi.