Windows ISO dosyası bozuk

Daha fazla  
Arkadaşlar, geçenlerde yüklediğim bir ISO dosyası bozuk. Bunu nasıl tamir edebilirim, bildiğiniz bir program var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. ISO dosyama nasıl katılımsız proğram ekleyebilirim? Formatdan sonra otomatik kurması için arkaplanda sessiz kurması için, bende katılımsız proğramlar kurulmuyor arkaplanda.

Arkadaşlar, geçenlerde yüklediğim bir ISO dosyası bozuk. Bunu nasıl tamir edebilirim, bildiğiniz bir program var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum. ISO dosyama nasıl katılımsız proğram ekleyebilirim? Formatdan sonra otomatik kurması için arkaplanda sessiz kurması için, bende katılımsız proğramlar kurulmuyor arkaplanda.

Tamir etmek yerine yeniden yükleyin zaten tamir edemiyorsunuz diye biliyorum program için de NTLite sanırım adı ISO dosyalarını düzenlemek için bir program vardı bir araştırın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı