Çözüldü Windows ISO nasıl yazdırılırsa yazdırılsın Windows kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çeşitli nedenlerden dolayı Linux'tan bıktım ve Windows'a dönmek istiyorum. İndirdim Windows 11 ISO'sunu ve balenaEtcher ile yazdırmak istedim. Yazdırdım ve çalıştırdığımda Windows Boot Manager ekranı geldi ve EFI'de mi ne hata olduğunu söyledi. Ventoy denedim, WoeUSB-ng denedim ve üstüne de Windows 11 İngilizce ISO'sundan denedim ve olmadı. Evren ya benim Linux'tan dönmememi istiyor ya da ben gerçekten büyük bir salağım ve çok basit bir hata yapıyorum. Arch Linux kullanıyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hata ile ilgili daha fazla bilgi vermeniz lazım belki de konunun evrenin istemesiyle alakası yoktur 😀

Çözüm hakkında pek yardım gelmese de iyi kötü bir çözüm buldum. Gittim okulun tahtasında gizlice Windows 11 ISO indirdim ve Rufus ile kurdum USB belleğime ve sorunsuz şekilde kuruldu. Sorun komik ama gerçekten Rufus kullanmamamdaydı sanırsam. Normalde Ventoy ile Windows 11 kurduğumu hatırlıyorum fakat ben genelde hep ne olur ne olmaz ağabeyimin laptopundan kuruyordum. Linux ile son travmamdan sonra Linux ile bir daha barışır mıyım bilemem. İnsanların vadettiği o süper özgür yazılım dünyası benim için sadece bir yanılsamadan ibaret olduğunu görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşadım doğrusu.
Hata ile ilgili daha fazla bilgi vermeniz lazım belki de konunun evrenin istemesiyle alakası yoktur 😀

Çözüm hakkında pek yardım gelmese de iyi kötü bir çözüm buldum. Gittim okulun tahtasında gizlice Windows 11 ISO indirdim ve Rufus ile kurdum USB belleğime ve sorunsuz şekilde kuruldu. Sorun komik ama gerçekten Rufus kullanmamamdaydı sanırsam. Normalde Ventoy ile Windows 11 kurduğumu hatırlıyorum fakat ben genelde hep ne olur ne olmaz ağabeyimin laptopundan kuruyordum. Linux ile son travmamdan sonra Linux ile bir daha barışır mıyım bilemem. İnsanların vadettiği o süper özgür yazılım dünyası benim için sadece bir yanılsamadan ibaret olduğunu görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşadım doğrusu.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı