Olur fakat UEFI yükleme yapamassın. Ayrıca bozulmaz korkma 100 farklı model USB ile 100 defa yaptım bu işlemi hiç bir sorun çıkmadı.Arkadaşlar yeni PC alacağım USB'ye ISO dosyası değil de direk USB bellek seçeneği ile flasa atsam Windows'u olur mu? Rufus ile yapınca USB bozulur vs diye korkuyorum.
Media Creation Tool dan bahsediyor arkadaşKorkmayın USB bellek bozulmaz; eski haline geri çevirebilirsiniz rahatlıkla. Ayrıca ISO dosyalarını özel olarak yazdırmazsanız muhtemelen bilgisayarınız USB bellekteki ISO dosyasını göremez.
Olur fakat UEFI yükleme yapamazsın. Ayrıca bozulmaz korkma 100 farklı model USB ile 100 defa yaptım bu işlemi hiçbir sorun çıkmadı.
Mecaz yapıyor, ancak üyelerin çoğu birkaç defa işletim sistemi kurmuştur.
Tamamdır hocam teşekkür ederimOlur fakat UEFI yükleme yapamassın. Ayrıca bozulmaz korkma 100 farklı model USB ile 100 defa yaptım bu işlemi hiç bir sorun çıkmadı.
Media Creation Tool dan bahsediyor arkadaş.
Tabi o kadar değilde 15-20 USB`e yaptım bu işlemi. Ayrıca çalışan falan değilim mahallenin Bilgisayarlarına ben bakıyorumHocam 100 abartı gibi geldi PC çalışanı falan mısınız![]()
Yok çekmem bazen usb lerde biçimlendirme olmuyor o beni korkutuyor 50tl lik USB çöp olur korkusu var birazRufus kullanımı sırasında USB'yi PC'den çekmeyin yeter. ISO yazma işlemi bitene kadar sabredin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.