Çözüldü Windows KB4517389 "0x80070026" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Achero

Hectopat
Güncellemede başlıktaki hatayı alıyorum ve bazen Memory Management mavi ekranı alıyorum. Güncelleme hatasıyla bu durumun birleşik olduğunu düşünüyorum. SFC, chkdsk, dism, Memory diagnostic gibi şeyler yapmama rağmen hala çözülmedi. Format harici ne öneriyorsunuz?

Çözüm
Update Catalog bağlantısından bu girdiyi indirin ve çalıştırın:

2019-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1903 10 Toplu Güncelleştirmesi (KB4517389)

Aynı sorun devam ederse ve SFC ve DISM de sonuç vermediyse işletim isteminiz onarılamayacak şekilde bozulmuş demektir. Bu durumda temiz kurulum yapabilirsiniz:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal

Aldığınız mavi ekrana dayanarak, eğer temiz kurulum sonrası da sorun devam ederse bellekleriniz arızalı olabilir.
SFC ve DISM ne sonuç verdi? Bellek testinden ne sonuç aldınız? Dosyaları da paylaşın:

Güncellemeyi elle yüklemeyi deneyebilirsiniz:

SFC ve DISM ne sonuç verdi? Bellek testinden ne sonuç aldınız? Dosyaları da paylaşın:

Güncellemeyi elle yüklemeyi deneyebilirsiniz:

SFC hata verdi ama araştırdığımda her türlü hata verdiğini öğrendim. Diagnostic hata vermiyor maalesef. SFC Hatasını zaten çözemiyorum hiçbir türlü ve dediğim gibi herkese veriyormuş. Başka öneriniz yoksa manual yükleme nasıl oluyor öğrenebilir miyim?

2019-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1903 10 Toplu Güncelleştirmesi (KB4517389)

Aynı sorun devam ederse ve SFC ve DISM de sonuç vermediyse işletim isteminiz onarılamayacak şekilde bozulmuş demektir. Bu durumda temiz kurulum yapabilirsiniz:

Aldığınız mavi ekrana dayanarak, eğer temiz kurulum sonrası da sorun devam ederse bellekleriniz arızalı olabilir.

Çözüm

Teşekkürler. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra işe yaradı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı